Nova24TV kazensko ovadila Jenulla zaradi packanja po avtu

Zajem slike, Topnews.si,

Vodja levičarskih protestov Jaša Jenull je vpričo televizijske kamere Top news, vandaliziral službeni avtomobil novinarske ekipe Nova24TV in ga polepil z nalepko s protestniško vsebino, o incidentu smo prvi poročali prav na portalu e.maribor.

Ker je bil včerajšnjim levim protestnikom dostop do vladne palače onemogočen, so se le-ti, odpravili do ministrstva za notranje zadeve, od tam pa nazaj pred državni zbor. Vmes pa so, našli tudi reportažni avto Nova24TV, ki ga je Jaša Jenull, ne pozabimo, da je on sin generalnega državnega tožilca, popackal z nalepkami.

[color-box color=”yellow”] “Jenulla bomo prijavili policiji za povzročitev škode, primer bomo razširili na pristojne institucije zaradi napada na novinarsko svobodo”, so zapisali na portalu Nova24TV.[/color-box]

 

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

3 komentarji

mona lisa 20. 11. 2021 - 4:40
Stari Jenull ali si ponosen na svojega sina?
Dada 20. 11. 2021 - 5:37
BOLJ KOT TO JE POMEMBNA ZMAGA NAD JANŠO, KI SE JE USEDEL NA KAHLO.. NAMREČ PRED ZASEDANJEM PARLAMENTA JE POŽRL SVOJA NAČELA 1.....Dovolil je, da ga uradno seznanijo z izbranima delegiranima tožilcema, katera je brez razloga, dvakrat zavrnil in tudi sodba Upravnega sodišča ga ni omajala KAHLA 2. Dovolil je izplačilo denarja STA, čeprav je bil namen izstradati to slovensko agencijo... KAHLA 3. Ugotovljeno je, da ni sprejel delegacije EU parlamenta, ker je to delegacijo poskušala že pred prihodom v Slovenijo napadala Tomčeva. Prav Janša je pozival EU naj pošlje delegacijo v Slovenijo, da se bo prepričala o ""vladavini prava"" KAHLA
Novo Jutro 20. 11. 2021 - 14:14
Joj tepec, s temi praznimi puhlicami misliš ljudi prepričati da volijo zgube iz KULa in ostalo murgel-udbovsko tovarišijoo ? S temi bedarijami samo dviguješ rejting najboljšemu premierju in njegovi vladi. Nehaj se nalivat !!!!!!!!
Dodaj komentar