Nove brutalne grožnje predsedniku vlade preko Facebooka!

Janez Janša, slika: Spletničasopis.eu

Grožnje tudi na družabnih omrežjih, kot je Facebook, postajajo vse bolj primitivne, pa tudi vse bolj odkrite. Sicer pa, saj se nihče ne zgane zaradi tega!

Kdaj bo v Sloveniji konec groženj predsedniku vlade preko družbenih omrežij? Tokrat so v skupini Prodam/Kupim debatirali, kako bi s pištolo za omamljanje živali morali potolči celoten parlament, nekoga pa je še posebej zanimalo, če dotična pištola premierju prebije čelo. Ob vse bolj brutalnih grožnjah se znova poraja vprašanje, ali bodo organi pregona znova opravičevali razloge, zakaj tovrstnih kaznivih dejanj ne bodo preganjali? 

Na Facebooku se je očitno zaredilo leglo sovražnih, primitivnih ljudi pa še marsikaj drugega bi se jim lahko reklo. Ne le v različnih skupinah, kot so maske dol, Resni.ca in podobno, sovražnost sedaj širijo tudi na straneh, ki so namenjene malim oglasom oziroma prodaji in nakupom. Facebook skupina Prodam/Kupim  je sicer zasebna skupina, ki ima nekaj čez 116 tisoč članov. Eden izmed njih je te dni prodajal mesarsko opremo. Piše portal Nova24TV. 

V tej skupini pa se očitno najdejo tudi nori levi fanatiki, ki v prodajo skušajo vpeljati v svoje mantre po sovraštvu do predsednika vlade.

 

Policija na delo!

P,M,

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

4 komentarji

MOPSEN 18. 11. 2021 - 7:13
Pa kva je s teboj pravosodni minister DIKAUČIČ..POJDI RAJE CESTE POMETATI...... al si total NESPOSOBEN,. al verjetno podpiraš tole golazen?
Dada 18. 11. 2021 - 8:57
Tomčeva pokaže pravi obraz. """ RomanaTomc @RomanaTomc Očitno je @tfajon, čeprav ni bila članica misije #DRFMG, vpletena v pripravo poročila. Njen asistent je na dokumentu pustil sledi. Že dolgo je jasno, da ima ta zgodba izvor v 🇸🇮 in da sploh ne gre za ugotavljanje dejanskega stanja, ampak za napad na @vladaRS. #Razkrinkani"" ROČNO JE DOPISALA, DA GRE ZA TANJO FAJON. V SDS STE TOTALNO PONORELI. OD ZAČETKA MANDATA STE STOPNJEVALI PRITISKE, DA STE DOSEGLI DIKTATURO, KI IMA VRH S POLITIČNIMI ČISTKAMI V GOSPODARSTVU IN ŠE NAJBOLJ DISCIPLINIRANJE POLICIJE. NAČELO DEMOKRACIJE JE, NE DELAJ TISTEGA, ČESAR NE ŽELIŠ, DA BI TEBI KDO STORIL. TEGA V SDS NIČ NE UPOŠTEVATE.
Bogdan Kranjc 19. 11. 2021 - 1:05
dada dajana ali kar si bodi,,,tebi južnaška pamet počasi dela priseljenec z juga.
Dada 19. 11. 2021 - 4:10
JANŠA je popustil, ustrašil se je ženske Von der Leihn-ove. V SDS je Janša strah in trepet, okoli prsta navija Slovenijo, vse se vrsti okoli Janše. A glej. Delegirana tožilca za EU, ki ju je Sodni svet izbral aprila , Janša zavrnil zaradi slabega znanja angleščine, Upravno sodišče potrdilo pravilnost in legitimnost izbire, ponovno Janša zavrnil, JE SEDAJ NA KONCU JANŠA POPUSTIL. Gresta na delo. STA je dobila denar, kljub Janševi prvotni odločitvi, zlomiti neodvisni medij.... 1. Drugi teden je Republika Slovenija na obravnavi EU parlamenta, torej nas enačijo s Poljsko in Madžarsko 2. V parlamentu v Ljubljani bo padel Vizjak, ki ga NSi ne podpira več, za njim pa je bil na vrsti Dikaučič. , S salto mortale je Janša rešil Dikaučiča , Dikaučič pa je moral FURS- u plačati zaostale neplačene davke, ki jih leta zavraćal. 3. Bližajo se kampanje za nove volitve in dogodki v EU bi lahko škodovale SDS, tega si Janša ne more privoščiti.
Dodaj komentar