Nove nedemokratične metode predsednice DZ: “Jaz sem se tako odločila in tako bo!”

Poslanci SDS obstruirali sejo! (zajem slike)

Današnja seja državnega zbora, na kateri poslanci razpravljajo in glasujejo o kandidatu za notranjega ministra Boštjanu Poklukarju, se je namesto ob 9. uri začela eno uro pozneje. Predsednica je kar samovoljno sejo prestavila za eno uro.

Sprli ta se, vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Godčeva je Klakočar Zupančič vprašala, kaj je bil razlog za zadržanost predsednika vlade in ali bo prestavljanje sej v prihodnje praksa. Spraševala se je tudi, ali je predsednica državnega zbora z odločitvijo, da zamakne začetek seje, kršila poslovnik. Klakočar Zupančič ji je odvrnila, da lahko prekine sejo in določi, kdaj se bo ta nadaljevala. “Nobena obrazložitev ni potrebna.” Dejala je tudi da bo tako, kot se bo sama odločila.

Seveda gre pri tem ne samo za kršenje poslovnika, ampak za “fašistične” samovoljne metode, kjer štejejo besede samo tistega, ki je na oblasti. Ko predsednica Klakočar Zupančič niti postopkovnih besed ni več dovolila, so poslanci SDS so zapustili sejo Državnega zbora.

Koliko sramote bo hramu demokracije še prinesla predsednica Urška Klakočar Zupančič?

Povezane objave

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

3 komentarji

Slovenec 33 21. 02. 2023 - 7:49
Slovenija je okupirana država, v kateri vladajo rdeči klerikalci, ki jo uničujejo na vseh poljih. Ne pozabite, da se nam dogaja tretja veleizdaja Slovenije. Pri prvi veleizdaji 1918, je bil zaradi nasprotovanja veleizdaji do smrti pretepen IVAN CANKAR Pri drugi v 40- 45 letih prejšnjega stoletja so veleizdajalci izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 700 MORIŠČIH in "osvoboditelji" so namesto osvoboditve v Slovenijo privlekli nove okupatorje in z njimi kolaborirali več kot 45 let. Sedaj okupatorji ne dovolijo pokopa teh žrtev genocida.Tretja veleizdaja poteka sedaj s sistematičnim uničevanjem Slovencev s pomočjo invazivnih živali, rušenjem sociale in krajo denarja davkoplačevalcev za potrebe VELEIZDAJALCEV, ki jo izvajajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda. pri tej veleizdaji pomaga tudi vodja "hiše demokracije", ki to ni.
mona lisa 21. 02. 2023 - 15:00
Pa ta ženska res ni normalna.
Pepe Vasjebe 22. 02. 2023 - 0:49
Ja a si kdaj pomislil, da je? Pametna namreč.
Dodaj komentar