Novinar portala RTV, ponovno žaljivo do Janeza Janše

Predsednik vlade v teh vročih dneh najde tudi čas za kmečko delo, kot je košnja trave. drugim, ki se od vročine meša, pa najdejo načine, kako pljuvati po predsedniku vlade?

Žaljiv zapis novinarja MMC

Očitno narobe cepljeni, “novinar” spletnega portala naše javne ETV  Boris Vasev se je spet žaljivo odzval. Tokrat ga je zmotila slika predsednika vlade kako ročno kosi travo. No Vasev kaj takega verjetno ne obvlada in se mu je zdela zanimiva prispodoba, ko na eni strani Janša klepe koso, na drugi strani pa Vojislav Šešelj, četniški vojvoda, pripravlja nož za zakol. A očitno je to spet neka nova levičarka “fora”, ki je zanimiva le za omenjenega “novinarja”, ki ga na žalost še vedno mi plačujemo.

Po številnih odzivih in prijavi zapisanega, odgovornim na RTV,  resnično upamo, da bodo taki novinarji, ki to nikoli niso bili, kmalu končali na zavodu za zaposlovanje. Taki nevarni retoriki novinarja javne TV hiše, neglede na to, ali žaljive slike objavlja v svojem prostem času ali ne, je potrebno enkrat za vselej narediti konec.

P.M.

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!