Novo posilstvo migrantov sredi Ljubljane! Levi mediji molčijo!

Ilegalni migranti, slika je simbolna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Naša policija izvaja neko zanimivost, ki je ne premore nobena država. O posilstvih javnosti policija več ne obvešča, podobno praviloma tudi ne o kaznivih dejanjih migrantov. Odgovorijo pa na vprašanja, če za kaj takega novinarji neuradno izvemo.

Ljubljana že zdavnaj ni več tako varna, kot je bila nekoč. Še posebej je nevarna za ženske, saj se ilegalni migranti sprehajajo po Ljubljani in prežijo predvsem na dekleta. Tako ima ljubljanska policija glede tega polno dela. A pri kaznivih dejanjih, ki jih sprožijo migranti ne poroča javnosti. Tokrat jen zaradi vprašanja urednika Spletnega časopisa, Petra Jančiča, morala odgovoriti. Tako so zapisali:

Včeraj, nekaj po 7. uri, smo bili obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, kjer je na območju Tabora v Ljubljani neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja. Na kraj je bilo napotenih več patrulj, policisti pa so takoj pričeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca. Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26 letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako je bila odvzeta prostost 23 letnemu državljanu Maroka, ki se ga sumi pomoči pri dejanju. Podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne moremo pojasnjevati. 

Za vsako žrtev posilstva, za vsak napad migrantov ali kaznivo dejanje je posledično kriva ta vlada in predsednik vlade Robert Golob, ki migrante z odstranjevanjem ograj na meji vabi v našo državo. Do kdaj še!

 

(opomba urednika: Za vse tiste, ki se razburjajo, zakaj pri tujcih uporabljamo terminologijo migrant. V tem primeru gre za tujce, ki so nezakonito prišli v Slovenijo, mimo mejnega prehoda in v njihovi državi ne divja vojna. Trem tujcem, ki prihajajo iz tako imenovanih tretjih držav, imenujemo migranti.)[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

2 komentarja

Darinka 2. 11. 2023 - 6:47
Res je tako g. Požar. Če pa bi storili kaj hudega vam, jih ni malo, ki bi si naredili veselico HVALA, KER STE .!
piko8 7. 11. 2023 - 14:12
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo in zelo nevaren za Slovenski narod 🦇🦇🦇🫎🫎🫎🫎👹👹👹👹
Dodaj komentar