Ob smrti 10-letnice, neprimerna izjava portala N1, da je za smrt kriva Slovenija?

slika: policija / MMC

Populistični naslov na portalu N1 ob smrti 10-letne deklice?

Johanca: Ta smrt je na plečih matere. Dobesedno, če je iskala zatočišče bi ga naj poiskala na mejnem prehodu, ampak njen cilj ni bil prva varna država… tudi Slovenija ni bila njen cilj… nesrečnega otroka vaše hinavsko sprenevedanje ne bo oživilo.

Jaka: Poceni populistični naslovi ne rešujejo življenj.

Tine: Poceni populistični naslovi prispevkov žurnalistov, ki zganjajo politični aktivizem & ki hočejo Zahodnjakom naprtiti vso krivdo za tegobe tega sveta, zgolj & samo še dodatno zbijajo ugled & kredibilnost žurnalizmu. Potem pa cvilijo, ko jim ugled pada. Pa spet mi “krivi” za to

Stanka: Spoštovana. Tu pa pretiravate. Katera mati bi v tem času pustila svoje otroke v to nevarnost? Ps jaz grem vedno po suhem čez prehod.

Brane: Katja Šeruga, ne obtožuj Slovenije – zgodilo se je na Hrvaškem, ob poizkusu ilegalnega prehoda v Slovenijo. In takih laži Slovenija noče na svojih plečih.

Norman: Na plečih NVO-jev , ki usmerjajo begunce pa res. Na plečih globalistov, ki trosijo ljudem lažne obljube, da jih v Nemčiji čaka stanovanje in lepa sociala. Na plečih slovenskih levičarjev, ki ne dovolijo, da meje čuva vojska. V časih, ki jih vi opevate, so prebežnike streljali.

Marko: Socialisti spet pumpajo kolektivno krivdo. Genocidi zaradi kolektivne krivde promovirane od socialistov: pobiti judi v nacionalsocialistični Nemčiji, pobiti “kulaki” v Ukrajini pod socialistično Sovjetsko zvezo. Kaj pa tisti, ki je kriv, da je šla ta turkinja z otroki na pot?

P.M.

Povezane objave

Golobovi na zabavi! Kdo si bo v Münchenu ogledal tekmo med Slovenijo in Srbijo?

Če boste govorili proti Golobu, bo z vami obračunala kar njegova ljubica?

Golob in njegova ljubica posnela video iz Amerike, temu se danes smejijo mnogi?