Objavljamo čustvenno izpoved moža, kateremu je zaradi koronavirusa, v UKC Maribor umrla partnerka!

slika: družbeno omrežje

Iz Univerzitetnega kliničnega centra v Mariboru so včeraj sporočili, da beležijo tretji smrtni primer zaradi bolezni covid-19. Umrla je ženska, ki je bila še ne dolgo tega po besedah svojcev polna življenja in vedno nasmejana. Zaradi koronavirusa je bila hospitalizirana skupaj s partnerjem več dni, a je bitko žal izgubila.

»Korona je neizprosno napadla vsa bolezenska stanja«

Čustven zapis moža ne družbenem omrežju  kateremu je komaj 49 letna sopotnica umrla v mariborskem UKCju povzemamo tudi mi:

Potreboval sem kakšen dan, da sem zbral moč. Moram, Tako rekoč sva skupaj vstopila na ta svet. Lahko bi rekel, da sva skupaj štartala na to dirko skozi življenje. Ne morem verjet, da si jo tako hitro zaključila…. Od malega sva bila skupaj, eden drugemu sva po vecerih razlagala v koga sva se zagledala, kje sva se prvič poljubljala. Naskrivaj kadila, preplesala cele veselice, norela po sobotah v diskotih. In tole na sliki je iz najinega nastopa pri lipah. Še sedaj vem, da sva pela na proslavi “bliža se železna cesta”. Bila sva še mlada, lepa in zdrava. …Tam v začetku marca sva pila kavo pri meni doma in si mi povedala kako si srečna.

Hudo je… Naj ti bo lepo tam nekje.Pogrešal bom tvoje nore barve po glavi, tvoj nasmeh od ušesa do ušesa….Vsem njenim izrekam iskrene sožalje. Bodite močni zase in za njo. Ona bi to želela…. Žalosten sem res. Rajko z družino.

Zato pa naj bo ta zapis v poduk vsem, ki še vedno ne verjamete, da so ukrepi, ki jih izvaja Vlada Republike Slovenije NUJNI! “Naj bo to opomin, ki ignorirate ta smrtnonosen zahrbtni virus. Hvala vsem, ki mi pomagate premagovati bolečine. Pred vsem na tem mestu apeliram na vlado Republike Slovenije, premiera Janez Janša, vse ministre, tudi predsednika države Borisa Pahorja, spametujte se. Nehajte s temi ukrepi, da bi želeli ukinjati ukrepe karantene. Naj vam bo to opomin, virus je neizprosen,” se je v čustven zapisu zavzel za ohranitev strogih ukrepov, ki jih je sicer sprejela prav vlada Janeza Janše in bila zaradi tega s strani opozicije, dela medijev in drugih mnenjskih voditeljev deležna ostrih kritik.

DRUŽINI, PRIJATELJEM IN ZNANCEM UMRLE LIDIJE IZREKAMO ISKRENO SOŽALJE TUDI IZ UREDNIŠTVA PORTALA E-MARIBOR!



Povezane objave

V petek bo domače in veselo na Zgornji Polskavi. Pride tudi Alfi Nipič

Sredi Maribora, angleško-hrvaški plakat kot v posmeh slovenščini?

Pozor. Na upravnih enotah bodo stavkali do preklica. Tudi v Mariboru!