Objavljamo izstopno izjavo Marka Bandellija iz Gibanja svoboda

Kot smo včeraj prvi poročali, je iz stranke Gibanja svoboda odstopil, nekdanji poslanec propadle stranke SAB Marko Bandelli. 

Marko Bandeli, nekdanji član propadle stranke SAB, je očitno hudo razočaran. Po tem, ko je Alenka Bratušek svojo stranko SAB odpeljala na smetišče politične zgodovine in sebi uspela dobiti službo celo ministrice, so se ostale drobtinice (beri: službice), ki jih je poklanjal Robert Golob kar malo razblinile. Očitno pa je zmanjkalo službic za vse leve privilegirance, ki so blatili prejšnjo vlado. Tudi za Bandellija, ki je danes izstopil iz stranke. 

Tu je njegova odstopna izjava:

Baje se bo Bandelli, lotil sedaj mrtve stranke Desus, ki pa vseeno ni toliko mrtva, kot Bandelijeva nekdanja stranka SAB.

Preberite tudi:

Saj ne more biti res? Bandelli iz Gibanja svoboda v propadli DeSUS?

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več