Očitno je prišlo plačilo za ves trud. Nikica že potuje v Brazilijo!

slika: facebook

Očitno imamo v Sloveniji le eno zelo sposobno dele, ki lahko reši celi svet. Direktorico inštituta osmi marec ki potuje po svetu in predava. Oziroma bolje rečeno, tvezi svoje levičarske neumnosti nejevernim Tomažem.

Očitno pri Inštitutu osmi marec ne iščejo več dobrih ljudi za pomoč, ker so porabili preveč denarja. Zagotovo je prišlo zasluženo plačilo, direktorici pa en lep izlet. Svoje “znanje” bo lahko Nikica delila z drugimi v Riu de janeiro. 

Nas pa zanima, ali se je Nikici že oglasil Barack Obama in jo povprašal o referendumu proti družinskemu nasilju, katere naj bi tudi financiral? No v daljni Braziliji se bo zagotovo našel kakšen lahkovernež?

Predvsem pa naj Nikica ne pozabi na hrano in kokteljčke, take slike so najbolj privlačne za ljudi, ki nimajo z preživetje in katere v osmem marcu prepričujejo zakaj obkrožiti ZA pri referendumu o dolgotrajni oskrbi.

Pa srečno pot!

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

3 komentarji

črnogled 6. 12. 2022 - 7:18
Naj je ostane.
Brane 6. 12. 2022 - 13:39
Upam, da ima enosmerno karto.
radames 7. 12. 2022 - 7:21
Tale "inštitut" 8. marc pa tista Nika sta tako zoprna, da bom na vseh koledarjih zbrisal 8. marec. Pejte se hecat v Srbijo, Slovenijo pa pustite pri miru! Amen!
Dodaj komentar