Od volivcev pozabljeni Marko Koprivc, spet piše nebuloze

Po nekaj mesecih “spanja” in “grebenja” za službo, se je vrnil s svojimi nesmisli na zwitter spat nazaj od volivcev pozabljeni Marko Koprivc.

Nekdanji poslanec Socialnih demokratov, znan po besedah, “Mi ponosni nasledniki zveze komunistov”, Marko Koprivc je spet nazaj. Seveda, tokrat ne, kot poslanec, saj so mu volivci v enoti Ljubljana center, namenili le sramotnih 6.52% glasov. Zato je bil Koprivc zelo intenziven v iskanju nove službe. In našel jo je, oziroma našli so mu jo, na ministrstvu za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, pri ministru iz kvote SD, nekdanjemu policistu Aleksandru Jevšku.

Kaj točno Koprivc dela na ministrstvu sicer ni znano. Nima pa ministrstvo nobene veze s partizanskimi spomeniki in čaščenjem rdeče zvezde, kar bi Koprivcu bolj odgovarjalo. Upajmo le, da bo počrpal evropska sredstva za pravi namen.

Si pa očitno med službo najde tudi čas, da napiše še kakšne nebuloze na družbena omrežja. Tako se je lotil kandidata za predsednika Slovenije Anžeta Logarja: “Povezovalni” kandidat za PRS Anže Logar se je podpisal pod zahtevo za referendum o reorganizaciji vlade, s čimer SDS onemogoča, da bi koalicija, ki je prejela široko podporo volilk in volilcev, lahko nemoteno delala to, za kar je dobila mandat. Ta kandidatura je nek hec?”

Najprej bi bilo seveda dobro, da bi se Koprivc naučil pravilno pisati. imamo namreč volivce in volivke. Koalicija pa od volivcev ni prejela nobene široke podpore. Široko podporo je prejelo le Gibanje svoboda. Njegova stranka SD, pa le sramotnih 6.69% glasov.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”