ODKRILI SO GA! Kdo je skakal po avtomobilu Nove24?

Vse od samih pričetkov oblikovanja koalicije Janeza Janše so protesti zoper vlado bolj in bolj sprevrženi. V preteklosti smo bili priča tudi agresivnim izpadom pripadnikov Antife, katere pristaš je skakal po avtomobilu Nove24TV.

Znani nasilnež?

Po neuradnih informacijah naj bi šlo za Andreja Pavlišiča, pripadnika Antife, sodelavca Medijske mreže in Radia Študent ter v preteklosti člana in koordinatorja programskega odbora Delavsko-punkerske univerze. Pavlišiču pa očitno nasilje ni tuje, saj je bil v Avstriji, zaradi nasilnih dejanj poklican pred sodnika. Piše Nova24.

Zamaskirani Antifovci so blokirali avtomobil Nove24TV, eden od njih pa se je nanj usedel in po njem skakal. Po informacijah, ki smo jih pridobili, gre za znanega pripadnika Antife Andreja Pavlišiča, ki je skupaj s s svojim prijateljem Božom Pogačarjem, stalni gost na petkovih protestih.

Poleg tega, da je napadel reportažni avtomobil, se je Pavlišič skupaj s prijateljem Pogačarjem odločil provocirati policista, bil pa je tudi prisoten pri sceni, ki so jo protestniki naredili v smislu, da je policija napadla starko. Med samim dogajanjem je pomagal pri obkolitvi starke, s čimer so blokirali policijo, da bi lahko pristopila.

MG


Povezane objave

Primite se za denarnice! Poslanci koalicije sprejeli zakon, ki vam bo znižal plačo

Zrelo za kazenski pregon! Klakočarjeva primerjala naloge policistov z nacisti!?

Golobovanje! Bobnarjeva: “Golob naj bi zahteval “čiščenje” policije!”