Odzivi na včerajšnje proteste! Protestnik policistom grozil s puškami!

zajem slike, portal N1

Že petič je v središču Ljubljane potekal protest t.i. “!Covid idiotov”, ki nasprotujejo ukrepom zoper širjenje koronavirusa. Brez zaščitnih mask so se spet podali na ceste.

Policija je odlično opravila svoje delo

Tokrat je protestni shod minil mirneje kot prejšnji teden, ko je bilo središče Ljubljane v oblaku solzivca – danes so se pojavljale posamezne provokacije, a večjih izgredov ni bilo. Policija je na včerajšnjem protestu ravnala drugače kot teden poprej.

oklepno vozilo. Foto: N1

Zanikovalci virusa, tudi včeraj niso hoteli ostati le ne enem mestu, na Trgu Republike, ampak so iz centra Ljubljane stopili na Bleiweisovo cesto, na njenem križišču z Gosposvetsko in Celovško cesto. Tam je levičarske zdraharje  pričakal policijski kordon in policisti na konjih, ki so omejili njihovo gibanje na vse strani. Večje skupine protestnikov so dlje časa sedele kar na cesti, medtem ko je bil vanje usmerjen vodni top, a tokratni ni bil uporabljen. Policija je s pomočjo vozila, namenjenega obvladovanju množice in policijskim kordonom, protestnike spet spravila v mestno središče in nazadnje tudi na Trg Republike.

Tudi tokrat pa so levičarski “covid idioti” hodili po mestu in uničevali stvari. Z avtomobilov so trgali brisalce in ponovno grozili policistom, celo z orožjem. Levi mediji pa nam bodo spet prodajali zgodbice o mirnih protestih in ubogih protestnikih, na katere se je spravila policija?

P.M.

 

 

 

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?