Ozadje tragedije! Zakaj je sin na Viru pri Domžalah ustrelil očeta?

Slika: policija

Poročali smo, da je policija v hiši na Zoisovi ulici na Viru pri Domžalah našla dve moški trupli. 44-letnega Draga in njegovega 71-letnega očeta, prav tako Draga.

Zakaj je 44-letni Drago ubil svojega očeta?

Družina Vrenjek je bila na Viru znana, kot puškarska družina. Torej so pri hiši imeli vse polno orožja. Pogosto so na vrata potrkali policisti, nekoč so opravili celo hišno preiskavo in na dvorišče znosili kup orožja. S puškarstvom se je bavil prav 44-letni Drago. Po podatkih Ajpesa je bilo samostojno podjetništvo Vrenjak Drago – puškarstvo iz registra izbrisano leta 2009.

Kot poročajo lokalni mediji, se sin z očetom ni najboljše razumel, saj naj bi oče želel prodati hišo. Oče namreč ni živel na Viru pri Domžalah, ampak v Zagorici pri Rovah, sin Drago pa je po smrti matere pred nekaj meseci v hiši živel sam. Ali je to zanetilo spor?

Hiša, kjer se je zgodil umor

Sosedi naj bi slišali tri strele že okoli 16. ure, vendar je bila policija obveščena šele ob 17.30, saj je v družini, ki se bavi s puškami pogosto nekaj »pokalo«.  Sicer naj bi se mlajši Drago sosedom pritoževal čez očeta, češ da ga izkorišča in hodi k njemu samo zato, da ga provocira, piše portal Demokracija.

Žal se je spor končal z umorom in samomorom!

P.M.

 

 

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”