Pavle Rupar v svojem stilu nad levičarje, ki netijo nemir!

Umazanijo, katero so naredili levi politiki, ne samo predsedniku vlade, ampak celi Sloveniji ne gre opisati. Red zelo podla poteza “prijateljev” naših levičarskih prvakov.

Grda umazanija proti Sloveniji

“Kakšno grdo umazanijo so naredili Sloveniji z lažmi, ki so jih izvozili levičarji izdajalci naroda na Balkan!” se na družbenem omrežju sprašuje tudi nekdanji poslanec in nekdanji župan Tržiča Pavle Rupar. V teh dneh sem odslovil kar nekaj tu živečih “prijateljev” Balkancev, ki so me na vsem lepem začeli zmerjat, če mislimo narediti vojno! Nerazmišljujoči , potuhnjeni uvoženi volilci levih strank ,itak!”

“A povem vam!! Ne z lažmi, ne z umazanijami, ki sem jih v Tržiču sam izkusil na svoji koži, ne z goljufijami ne boste dolgo zmogli!!! S SLOVENSKO BESEDO, DOMOLJUBJEM, RESNICO IN BOŽJO POMOČJO, Z DELOM IN REZULTATI IN NARODNO NOŠO BOMO STRLI VSAK POSKUS SOVRAŠTA!! Kot orehe, enega za drugim, trsk, trsk.. Če pa koga ne bomo, ker boste zbežali, ga bodo pa od znotraj črvi požrli, tisti zajedalci, ki komaj čakajo na gnilo meso v lupini hinavske prijaznosti in lažnih nasmehov in se ji reče vest!!! GREMO SLOVENIJA, GREMO JANEZ, GREMO DOMOLJUBI!!!!” je zapisal Pavle Rupar.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

2 komentarja

Novo Jutro 15. 04. 2021 - 16:36
Tako je. Naj se vsak zase zdaj vpraša, če je domoljub in če ima rad svojo domovino. Če ima težave, pa se naj vpraša ali preveč gleda greznice laži kot so RTV POPtv Akanal sekret pejper kot so Dnevnik Delo Večer Mladina...sem koga pozabil ?
Lojze Grojzdek 16. 04. 2021 - 11:11
Bravo g.Rupar - podpiram vas povsod, ta sovrazno nahujskana golazen se bo sama zacela unicevati, bomo pa se marsikaj doziveli. Hudicu je treba samo glavo odtrgat, prej ne bo nehal! Zal se ta partijska zapuscina nikakor ne more odmakniti od 75-letnega za njih polnega korita. Cas in nasa odlocnost v branjenju SLO-RESNICE prihaja vedno bolj na dan...Naj zivi Nova SLO!!!Lp
Dodaj komentar