Podla kampanja? Pri SAB iz obupa uničujejo plakate SDS?

Kampanja stranke SAB očitno poteka, kot kriminalna združba, za uničevanje plakatov kandidatov stranke SDS? 

Podla kampanja stranke SAB?

Namesto spoštljivosti, se po Sloveniji dogajajo sovražnosti, levih neotesancev, ki se spravljajo na plakate stranke SDS in njihovih kandidatov. Koga za boga moti plakat stranke SDS, ki je pravilno nalepljen na mestu, ki je temu namenjeno, se sprašujemo?. Očitno si je prostaško kampanjo, zamislila kandidatka SAB, v volilnem okraju 3, Ljutomer Klavdija Grkman. Kandidat SDS za poslanca Dominik Štrakl, ji je verjetno prevelika konkurenca? na plakatih sicer piše, da so pogumni in zanesljivi? Pri uničevanju plakatov drugih strank?

Seveda pa stranka SAB ni edina, kjer si namesto spoštljive volilne kampanje kandidati privoščijo neumnosti. S packarijo se je denimo pohvalil strokovnjak za odnose z javnostmi pri stranki SD Denis Sarkić“Odziv naroda na rumenomodro barvo. 24. aprila bomo tej barvi naredili konec …” je zapisal na Twitterju. S to objavo pa je Sarkić nehote pokazal nase, da je zaslužen za packanje po plakatih. Predsednik vlade Janez Janša je dejal, da zdaj vedo, kaj pomeni napoved Tanje Fajon, da bodo delali “drugače”. Piše Nova24TV.

Le kje se je kandidatka SAB, Klavdija Grkman učila bontona in spoštljivosti? Upajmo le , da njen učitelj ni Marko Bandelli?

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!