Podrobnosti ob napadu Eritrejca na Slovenko, ki so vam jih drugi zamolčali?

policija-trak

NTA tokrat razkriva nove podrobnosti iz afere Eritrejec. Ko je Eritrejec z nožem zabodel Slovenko. Dekle naj bi bila še vedno v smrtni nevarnosti.

NTA danes objavlja nove podrobnosti, ki jih MSM ne poročajo. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah, smo raziskovalni novinarji Nacionalne tiskovne agencije izvedeli naslednje podrobnosti:

1. napadalec in napadena naj bi bila v ljubezenskem razmerju,

2. napadalec in napadena naj bi bila odvisnika od prepovedanih drog.

3. napadalec in napadena naj bi večino prostega časa preživljala na Metelkovi,

4. zabodena naj bi bila Maja – bivša vojakinja,

5. napad se je zgodil v podhodu pod Parlament pubom. Eritrejec je Slovenko zabodel z nožem. Vsi, ki so bili ob napadu prisotni, naj bi se se zaprli v prostore za brezdomce, in nihče nnaj nebi želel poklicati policije, dokler mimo ni prišel naključni mimoidoči. Napadena naj bi ranjena ležala na tleh skoraj 30 minut,

6. zgodil naj bi se le en ubod z nožem, po vsej verjetnosti v jetra.

7. motiv za napad naj bi bila neka zapuščena hiša, pod imenom “Buržoazija”, ki naj bi jo pred časom zakurili.

Pri tem, pa se postavlja vprašanje ali so Eritrejcu (napadalec z nožem, Parlament pub) pri njegovih prejšnjih kazenskih postopkih pomagali s svetovanjem in pravno pomočjo, člani inštituta osmi marec? 

@portal.emaribor

migranti

♬ original sound – Portal e-mariborsi – – Portal e-mariborsi –

vir NTA

 

 

 

 

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

Slovenec 33 17. 11. 2022 - 11:06
Živali so v Sloveniji, ker so jim pomagali "napredni levuhi" in tudi bobnarca ima pri tem zasluge. Ko pride človek do znaka, da je prepovedan prehod se obrne in gre drugam, ker se čovek obnaša po zahtevah pravil, etike in morale. Ko pride žival do istega znaka gre naprej, kot da nič ni, ker se živali obnašajo po nagonih in sli, da pa so oblečene so posledice kamuflaže. Odgovornost vladajočih je jasna. Želijo še več takih klanj, da bodo bolj potrebni za vladanje. Pri tem vodijo "napredni inštituti", leteča podgana, fata in nesposobna bobnarca.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več