Pogledali smo v zvezde! Kaj vas čaka v letu 2022?

horoskop, slika pixabay

Kaj nam pravi horoskop za leto 2022? Če verjamete vanj, potem si zapomnite, kaj vas morebiti čaka v tem letu.  Mi smo pogledali v horoskop portala 8. 

Horoskop za leto 2022

Vsekakor bo leto 2022 zelo zanimivo tudi zato, nas čaka v Sloveniji super volilno leto. Troje volitev bo v Sloveniji vsekakor pustilo pečat. Njbolj na udaru bodo meseci april, oktober in december. Poglejmo kaj nas čaka v letu 2022, po pisanju portala 8.

OVEN. Začetek novega leta se vam bo zdel naporen in zahteven. Pojavijo se lahko težave na področju ljubezni in prijateljstva. Če ste samski boste to manj občutili, vendar boste pa posledice utrpeli na prijateljskem področju. Izvedeli boste, kateri so vaši pravi prijatelji in kateri vam to nikoli niso bili. Tisti, ki ste v razmerju, bi lahko te težave razrešili, vendar bo to seveda odvisno od vas samih, ali si boste to želeli, ali pa boste končali odnos. Težave so lahko velike, spet nekatere majhne. Kasneje v letu boste občutili prijetnejše energije. Tisti, ki ste v razmerju in se boste spopadali s težavami, jih lahko v tem obdobju uspešno razrešite. Tisti, ki se boste odločili za konec – prekinitev razmerja, se vam lahko proti drugi polovici leta pojavi nova oseba. Ta vam bo povrnila nazaj vero v ljubezen. To velja prav tako tudi za samske. Skozi leto predvsem v drugi polovici leta, lahko občutite napore. Ti so lahko predvsem zaradi tega, ker se boste posvečali napačnim zadevam ali odnosom. Dobro bi bilo, če boste prisluhnili svoji intuiciji, saj vas bo vodila po pravi poti. V tem letu bo izjemnega pomena to, da se soočite z resnico, četudi bo ta zelo kruta. Kadar se boste z njo sprijaznili, boste videli tudi svet in okolico v drugačni luči. Delajte na tem, da boste zaplavali iz težav in, da boste lahko končno delali to, kar si resnično želite! Najboljši meseci: Marec, maj, avgust in september. Srečna številka 20!

BIK. Leto se bo pričelo z večjimi odločitvami, pri katerih boste morali biti previdni. Previdnost vam svetujemo, saj bi lahko prenagle odločitve prinesle ne zaželen konec. Dobro premislite o vsem, preden se odločite, npr. dobro pretehtajte, ko boste sprejemali nove posle … Intuicija vam lahko na tej poti izjemno pomaga, zato ji le prisluhnite, kadar se boste znašli na razpotju. Mogoče boste morali nekatere zadeve pustiti za seboj ali pa boste morali končati nekatere odnose, če boste želeli narediti v svojem življenju večje spremembe. Seveda bodo te spremembe vam pomagale, da se vaše življenje spreobrne na bolje, na tak način se vam bodo pričele izpolnjevati želje. Leto bo primerno tudi, da opustite slabe navade in pričnete v svoje življenje uvajati bolj zdrave navade. Priložnosti vam bodo ponujene za boljše življenje in za izpolnitev želja. Morali se boste le izboriti in izkazati, da bi lahko dobili te priložnosti. Morate pa vedeti, da so lahko včasih spremembe tudi boleče, a s tem ni nič narobe, dokler se premikate v pravo smer. Najboljši meseci: Januar, marec, oktober in december. Srečna številka 25.

DVOJČKA. Skozi leto boste imeli ogromno energije, predvsem v prvi polovici leta. Takrat bo čas za nove pustolovščine, čas bo za vse kar vas zanima in, kar bi radi dosegli. V želji, da se bo to zares uresničilo, boste morali prenesti tudi nekatere spremembe, te bodo lahko težje in boleče. A vedeti morate, da s tem delate dobro samim sebi in, da boste kasneje hvaležni, da ste se nečemu odrekli. Leto bo predvsem primerno, da opustite slabe navade, da v življenje pričnete uvajati zdrave navade in, da se naučite sprejemati prave odločitve. Zaživite svoje življenje bolj zdravo, razumno in zadihajte s polnimi pljuči. Vaša intuicija bo v tem letu zelo močna, zato je dobro, da ji prisluhnete in ji dovolite, da vas vodi, posebno takrat, kadar se boste znašli na razpotju. To leto bo odlično za spoznavanje novih ljudi, ki pa jih vsekakor v tem obdobju ne bo manjkalo. Z vami so lahko nekaj časa ali pa tam ostanejo, to bo predvsem odvisno od vas samih. Nekatere osebe vam bodo dale veliko energije, nekatere vam jo bodo skozi čas pričele odvzemati, zato je dobro, da se od takšnih oseb preprosto odmaknete. Najboljši meseci: Februar, april, junij in november. Srečna številka 1.

RAK. Leto bo primerno, da opustite preteklost in se osredotočite na to, kar je pred vami. To, da v svojih mislih živite v preteklosti, ne bo več imelo smisla in upate na nekaj, kar ni mogoče ali ni izvedljivo. Preteklost pustite tam, kamor tudi spada. Poglejte koliko je pred vami in kaj vse lahko storite ter spremenite. Delajte na sebi, izboljšajte se in pokažite svetu, da zmorete veliko bolje! V prvi polovici leta, so lahko še vaša čustva dokaj nestabilna. Zato boste tudi težje naredili korak naprej in pustili vse, kar je nepomembno za seboj. V letu 2022 se vam lahko pripetijo dogodki, ki bodo nepredvidljivi, kar lahko povzroči dodatno zmedenost. Pomembno bo, da uravnate svoja čustva, saj boste tako bolj jasno videli. Druga polovica leta bo veliko boljša, saj vas čaka okrevanje po težjih preizkušnjah in takrat boste tudi bolj jasno videli, kaj je tisto kar morate preprosto zapustiti. Doživite lahko različne uspehe, a odvisno bo od vas, koliko se boste zanje potrudili. Več, kot boste dali od sebe, večji uspeh boste doživeli! V tem letu lahko prejmete zelo prijetno novico, ki vas bo zelo razveselila, če ne celo spremenila vašega življenja. Najboljši meseci: Marec, maj, julij in december. Srečna številka 18.

LEV. Začetek leta bo najverjetneje najbolj napet, saj se boste spopadli z nekaj težavami. Te težave bi lahko hitro razrešili, če boste glede njih odkriti in boste dovolili, da vam pri tem pomagajo ljudje, ki so vam blizu in skrbijo za vas. Prosim, da vzamete na znanje, da boste nekatere težave stežka rešili sami, zato dopustite, da vam pri reševanju le teh, priskočijo na pomoč ljubljene osebe. Ko boste razrešili te težave, boste tako bolj jasno videli in se soočili tudi s tistimi težavami, ki jih prej niste opazili. Kasneje v letu bodite previdni na to, katere ljudi spuščate v svoje življenje. Nekatere osebe bi lahko prišle v vaše življenje le z enim namenom, da vas izkoristijo. Dovolj hitro lahko prepoznate te osebe, če boste le dobro pogledali. Druga polovica leta bo prijetna, saj vas čaka okrevanje po težjih preizkušnjah. Vaše srce se bo napolnilo z ljubeznijo in vse boste videli v drugačni luči. Dovolite svoji duši, srcu in telesu, da počiva, se regenerira in pozdravi. Meditirajte in počnite tisto, kar vas resnično veseli ter vas sprošča. Naredite nekaj zase, predvsem proti koncu leta, telo in duša vam bosta hvaležna! Najboljši meseci: Februar, avgust, september in november. Srečna številka 4.

DEVICA. Na začetku leta lahko občutite težave, ki pa jih lahko razrešite, če si ne boste metali peska v oči. Zavestno se soočite s svojimi težavami in jih ne odrivajte stran od sebe. Prej, kot se boste soočili z njim, hitreje boste svobodni in se boste lahko osredotočali na druge, bolj pomembne stvari. Ko boste že začeli reševati svoje težave, boste pričeli opažati, da vse lažje hodite po svoji začrtani poti. Tudi vaša intuicija bo veliko bolj intenzivnejša, zato ji prisluhnite! Morda boste morali v tem letu večkrat vi vzeti vajeti v svoje roke in ukrepati. Pri tem pa vsekakor prisluhnite intuiciji, saj si boste vsekakor želeli, da zadeve speljete uspešno. V drugi polovici leta, se vam lahko nasmehne nenadna sreča. Izkoristite to srečo in delajte na svojih načrtih, ciljih. V tem letu vam svetujem, da ne pozabite na svojega notranjega otroka! Negujte ga in mu ponudite ljubezen. Počnite to, kar ste radi počeli v otroštvu. Tako boste napolnjeni z energijo in boste veliko lažje gradili svoje načrte ter v svojo zavest priklicali nove, sveže zamisli. Svoje načrte gradite previdno in počasi. Naj se vam ne mudi, saj, če boste prehitro gradili svoje načrte, boste kasneje morda spoznali, da ste na poti naredili napake. Najboljši meseci: April, julij, september in november. Srečna številka 14.

TEHTNICA. Začetek leta je lahko naporen in tudi boleč. Morda boste nekoga silno pogrešali ali pa vam nekaj ne bo šlo po načrtih. To vas bo upočasnilo in, ker boste žalostni jasno videli stvari. Težave imate lahko s koncentracijo, a te težave vsekakor ne bodo trajale dolgo. Hitro boste pričeli razmišljati, kaj bi morali spremeniti oziroma storiti, da bi se vaše življenje obrnilo na bolje. Zaupajte tokrat svoji intuiciji, dovolite, da vas vodi! Kasneje v letu se lahko znajdete na razpotju. Morda se vam bo ponudilo več priložnosti, pri čemer boste morali biti previdni. Zgodi se lahko tudi, da boste v dilemi ali vas trenutna pot vodi tam, kamor si vi želite, je dobro, da premislite preden prinesete zaključke. Če boste dovolj pogumni in vztrajni pri svojih željah, se vam te lahko v drugi polovici leta pričnejo izpolnjevati, vendar vedite, da morate ostati pri svojih željah, hotenjih še vedno potrpežljivi in vztrajni, nič se ne zgodi iz danes, na jutri. Ko boste po dolgem čakanju dobili to, kar si želite, boste bolj hvaležni, radostni in pridobili boste tudi veliko na moči. Najboljši meseci: Februar, maj, oktober in december. Srečna številka: 25.

ŠKORPIJON. Leto je lahko za vas zelo prijetno in polno prijetnih presenečenj. Na začetku leta boste veliko obujali spomine na preteklost. Spominjali se boste lepih dogodkov, ki ste jih doživeli z določenimi osebami. V vaše življenje se lahko vrne nekdo iz preteklosti. Odvisno pa bo od vas ali boste to osebo sprejeli nazaj ali pa jo boste zavrnili. V tem letu boste precej čustveni, zato boste težko koga zavrnili, a če vam je ta oseba naredila kaj slabega, je bolje, da jo pustite. Kasneje v letu vas lahko preseneti nenadna sreča. Izpolnijo se vam lahko tiste najgloblje želje. A bodite previdni pri tem, kaj si želite! V drugi polovici leta vas bo sreča še vedno vodila. Delajte na svojih željah in zamisli. Gradite svoje načrte in manifestirajte. Postali pa boste tudi bolj družabni. Zato si boste več želeli časa preživeti s prijatelji in ljubljenimi osebami. Prejmete lahko tudi zelo prijetne novice. Leto bo primerno tudi, da opustite slabe navade in pričnete v življenje uvajati pozitivne spremembe ter zdrav način življenja. Nekatere spremembe v življenje so lahko težke, a bodo napora in potrpežljivosti vsekakor vredne! Iz življenja ne pozabite izpustiti tudi oseb, s katerimi nimate zdravega odnosa. Najboljši meseci: Februar, april, avgust in september. Srečna številka: 31.

STRELEC. To leto bo za vas poučno in polno lekcij. Morali se boste nekaj pomembnega naučiti, zato napnite svoje možgane. Prva polovica leta bo še prijetna in napolnjena z ljubeznijo. Za vas bo to nekaj novega, a pričeli boste bolj razmišljati s srcem in čustvi. Logika in razum vam toliko ne bosta več pomembna. Vendar ju nikar ne zavrzite. Nič ni narobe, če kdaj prisluhnete svojemu srcu, a tudi razum je tukaj pomemben! Srce vas bo vodilo po pravih poteh, razum pa vam bo pomagal razvozlati težave in premagati ovire. Prvo polovico leta pa lahko izkoristite tudi za uspehe! Delajte zavestno na svojih ciljih in željah, saj vam lahko sedaj uspe! Ne sprašujte se, ali mi bo to uspelo, ali mi bo spodrsnilo. Če imate dober občutek, zavihajte rokave in na delo! V drugi polovici leta boste hitro občutili, da se dogodki ne odvijajo tako, kot si vi želite. Imeli boste težave z izražanjem čustev, zato si lahko naredite težave. Skušajte razumeti situacije, v katerih se boste znašli. Poglejte dogodke z drugačnih perspektiv. Če boste odprli svoj um, boste spoznali, da je mnogo novih poti, ki jih lahko uberete. Najboljši meseci: Januar, maj, avgust in november. Srečna številka: 18.

KOZOROG. Leto za vas ne bo preveč pestro. Imeli boste precej preizkušenj in lekcij, ki se jih boste morali naučiti. Že na začetku leta lahko pričnete občutiti, da vas bo življenje želelo odstraniti od nekih oseb ali zadev. Nikar se ne oklepajte! Naredite korak naprej in opustite vse, kar je slabo za vas. Naj bodo to razmerja ali cilji, ki ste si jih zadali. Leto bo primerno tudi, da opustite slabe navade, ki jih imate. Pričnite v življenje uvajati bolj zdrave navade in poskusite živeti zdrav način življenja. Velikokrat skozi leto se boste tudi zadrževali le zase. Ne boste dovolili, da vsakdo vstopa v vaše življenje. Veliko boste imeli za razmisliti, razčistiti in najti odgovore na svoja vprašanja. Nič ni s tem narobe, če se kdaj odmaknete v svoj svet, vendar tega ne počnite prepogosto. Druga polovica leta, nekje na začetku lahko prinese malce sreče in veselja. Zaželeli si boste družbe s svojimi prijatelji. Želeli si boste veselja in sprostitve. Počnite to, kar vas veseli, saj vas proti koncu leta zopet čakajo težave, ki jih boste morali reševati. Soočite se z resnico, sprejmite jo takšno kot je. Ko boste pričeli z reševanjem svojih težav, boste videli, da je bila to edina pametna odločitev in, da sedaj zadeve vidite veliko jasneje. Najboljši meseci: Marec, junij, oktober in december. Srečna številka: 23.

VODNAR. Začetek leta vam bo prinesel nekaj uspehov, a odvisno bo od vas, koliko se boste potrudili. V tem letu boste uspeli, le potruditi se boste morali in morali boste biti vztrajni. Prejmete lahko tudi zelo prijetne novice, ki pa vas bodo razveselile. V tem letu pa boste dali skozi več preizkušenj, zato se pripravite in odprite svoj um. Prinesti boste morali večje odločitve, ki bodo spremenile vaše življenje in vašo pot. Dobro premislite, kaj si želite v življenju in kje se vidite. Spremembe in nekatere odločitve so lahko težke, vendar vedite, da skozi čas, boste hvaležni, da ste ukrepali tako. Bodite vztrajni na svoji poti in se je držite, tako kot ste si jo začrtali. V drugi polovici pa bo čas, da opustite vse slabe navade, ki jih imate. Pričnite živeti bolj zdravo in v svoje življenje prinesite zdrave odločitve. Mogoče boste želeli več časa zase, za premislek in da si odgovorite na svoja vprašanja, ki jih imate že nekaj časa. Nič ni narobe, če si vzamete čas zase in se odklopite od zunanjega sveta, vendar tega ne počnite prepogosto. Včasih potrebujete čas, da razbistrite svoje misli, zato, kadar to začutite, si ga vsekakor vzemite! Najboljši meseci: Februar, april, julij in oktober. Srečna številka: 18.

RIBI. Prva polovica leta je lahko za vas stresna. V večini časa se boste želeli zadrževati zase in se odklopiti od zunanjega sveta. S tem ne bo nič narobe, dokler s tem ne boste pričeli pretiravati. Dobro je, če si kdaj pa kdaj vzamete čas zase, vendar vedite kje so meje. Želeli boste predvsem najti odgovore na svoja vprašanja. Če boste prisluhnili svoji intuiciji, boste te zagotovo našli. Pomembno bo tudi, da se soočite z resnico, jo sprejmete takšno, kot je. Dlje, ko si boste metali pesek v oči, slabše bo. Poglejte resnici v oči in se rešite navideznega obupa. V drugi polovici leta, se boste še vedno oklepali preteklosti in preteklih prepričanj. To vsekakor ne bo dobro, zato se čim prej pričnite ozirati na to, kar je pred vami. Kar je v preteklosti bilo, tega ne morete več rešiti. Popravite lahko le sedaj, zato si pričnite delati načrte. V tem letu bo predvsem pomembno, da ste iskreni do sebe in pravični do ostalih. Delajte tako, kot vam narekuje vaša intuicija, ne glede na to, kaj drugi pravijo. Vi veste, kaj je za vas najbolje. Zato si priznajte resnico in strmite k svojim ciljem! Najboljši meseci: Januar, marec, junij in oktober. Srečna številka: 18.

Več o vašem horoskopu si preberite na Portalu 8

Pa srečno v letu 2022!

 

 

Povezane objave

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Komu se meša? Na POP TV za ponedeljek napovedali minus 2 stopinji celzija?

Tako pa je mlada harmonikarica zaigrala s prevezo čez oči znano Miheličevo skladbo