Poglejte kako nizkotno se je ta levičar spravil nad upokojence.

Na spletnih straneh se je vnela razprava o tem, ali bo Slovencem in Slovenkam treba vračati turistične bone. Odgovor je seveda NE. A škodoželjnost nekaterih levičarjev očitno ne pozna meje.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ne predvideva nikakršnih aktivnosti, ukrepov oziroma priprave predpisov, ki bi povzročili kakršno koli vračanje dobroimetja, ki je bilo prebivalcem Republike Slovenije na voljo v obliki turističnih bonov 2020 in bonov 2021. Navedeno z našega vidika torej takšno pisanje nima osnove.” So za Slovenske novice odgovorili na pristojnem ministrstvu.

So se pa našli nekateri, ki bolj zaradi svoje škodoželjnosti in sovražnosti ustvarjajo negativno klimo. Tako se je našel (polpismeni) Janez Lukan, ki je zapisal (nelektorirano): “Prav bi bilo pa dodatke upokojencem da bi se z obrestmi vrnilo in to vsi tudi tisti ki jih niso skorostili , pokojnine pa znižat nazaj na 530 eurov da zajebemo Janšo in dokažemo da je Janša narobe delal za čas ko je bil precednik vlade!”

Janez Lukan je zagotovo še en levičarski “strateg”, ki se skriva pod imenom nekoga drugega in se pojavlja brez slike, na družbenem omrežju, poleg tega ima le 11 facebook prijateljev. No upajmo, da v normalnem življenju nima nobenega. Kajti če imaš takega prijatelja, zagotovo ne potrebuješ sovražnika.

Glede tega zapisa Janeza Lukana so se oglasili tudi iz CIVILNE INICIATIVE upokojencev Slovenije, kjer so zapisali: “Očitno se nekaterim levičarje že pošteno meša! Tudi zato je potrebno v sredo oditi na protest in glasno povedati ŠE SMO ŽIVI!”

vir: facebook

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

2 komentarja

mona lisa 31. 01. 2023 - 2:31
Tega bi trebalo sredi Ljubljane privezati na sramotilni steber.
AOMORI 31. 01. 2023 - 4:16
Tako kot je rekla rdeča Svetlana, glavo odtrgat kot podgani.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več