Poglejte kako so v Bruslju tuji predstavniki branili Slovenijo, pred levičarskimi napadi.

Slika (simbolna): learn.eu-net

V Bruslju se nadaljuje neverjetno potvarjanje leži, spletk, potvarjanja dejstev in napad na slovensko vlado na račun medijev in njene svobode. Za vsem tem pa proti Janši nastrojena Tanja Fajon in Irena Joveva.

Tako so evropski poslanci branili resnico v Sloveniji

Mediji v Sloveniji so ogroženi, ni svobode medijev, novinarje se napada, novinarjem se grozi… to je samo del naslovov, ki so se jih privoščili naši vrli levi voditelji v Bruslju, ko so se šli “špecanje” oziroma bolje rečeno laganje v Evropski uniji. Irena Joveva in Tanja Fajon sta tisti evropski poslanki, ki ju zagotovo nebi želela imeti nobena demokratična država. Toliko zlobe v ljudeh, Evropa še ni videla. To ni napad na medije, ampak je to preprosto napad na vlado Janeza Janše iz Bruslja. So pa nekateri evropski poslanci podučili Tanjo in Ireno kako je z ogroženostjo novinarstva v Sloveniji:

In ko smo že pri drugi plati “špecerjev”

In ko smo že pri svobodi medijev:

PM

 

 

 

 

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več