Poglejte kakšen nestrpen komentar, se je pojavil na portalu Ptuj.info

Neverjetno, a resnično. portal Ptuj info je objavil članek z naslovom: “Snežičeva milijonska vila že raste na elitni lokaciji, prejemal pa naj bi le 300 evrov plače!” Pod tem člankom pa skrajno zavržen komentar enega od bralcev, kateri je zrel za kazensko ovadbo.

Portal Ptuj info, je včeraj objavil članek z naslovom: “Snežičeva milijonska vila že raste na elitni lokaciji, prejemal pa naj bi le 300 evrov plače.” V sam članek, ki je prav tako poln nesmislov in zavajajoč se nebi spuščali in bomo to prepustili bralcem tega nadvse levičarskega portala. Bolj je bralce zbodel v oči zapis pod tem člankom, ki ga je zapisal Matej. To je zagotovo zapis, ki ima vse karakteristike sovražnega govora in je zrel za kazensko ovadbo.

Tako je zapisal Matej: “SPIZDITE VSI SKUPAJ NEKAM, SVINJE LOPOVSKE! TAKE KURCE V SLOVENIJI JE TREBA ZAČETI UBIJATI OZIROMA REŠETATI Z AVTOMATSKO PUŠKO! VKLJUČNO Z JANŠO IN VSEMI DRUGIMI KRADLJIVCI IZ POLITIKE! SAMO PORIVANJE PO STOPNICAH IN MOČNO ŠPUKANJE OD ZADAJ NI DOVOLJ! ČAS JE, DA ZAČNEJO POLITIKI POLAGATI RAČUNE NA ULICI! SNEŽIČ, TI PA RAJE SPIZDI NAZAJ V BOSNO, SICER TE BODO RES NAŠLI NEKEGA DNE S KUGLO V BETICI.”

Zapis, ki ga na spletni strani Ptuj info niso odstranili ima vse znake kaznivega dejanja. zato smo vprašanja, zakaj zapisa ne odstranijo in uporabnika ne blišejo poslali tudi na omenjeni portal. odgovore še čakamo!

Povezane objave

Stojmenova Duh, trdi, da je tujka. Kako je lahko potem slovenska ministrica? (video)

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

11 komentarjev

Metod Kvargl 4. 11. 2022 - 5:42
Zapis Mateja ni naredil nobene materialne škode, kradljive rabote elite pa še kakšno! Ptuj.info pa komentarja najbrž ni odstranil zato, ker bi se temu potem reklo cenzura.. To pa nekako ni v skladu z ustavno pravico do izraza osebnega mnenja. Cenzura se je prav svinjsko razpasla po vseh slovenskih medijih. Najbolj nastrojeni so na Novi24 in 24ur. Sam sem na obeh trajno blokiran že dalj časa. Pač tam več ne klikam, oni pa naj serejo v svojo skledo, kolikor hočejo. Kliki so zanje namreč denar. Iskreno upam, da bo v Sloveniji nekoč nad vsemi temi samovoljnimi mediji nek organ, ki se bo za pravice bralcev in komentatorjev malo bolj brigal, kot se sedaj, če sploh se kdo. Od izjave Mateja se ne distanciram.
tomven 4. 11. 2022 - 9:21
Če si na Novi 24 blokiran, si moral res klatiti ekstremne nebuloze in neumnosti. Najbolje, da zdaj klikaš po tebi ljubih, rdečih medijih. Pa še bolje še boš počutil! Dobro, da ste bebčki tvojega kalibra tako slepi, da ne vidite, kdo zares krade!
Metod Kvargl 4. 11. 2022 - 9:50
Da ne boš mlatil v temo ti bom napisal, za kaj je šlo. To je bilo še pred 3. Janševo vlado. Z Janšo in njegovim obnašanjem sem seznanjen že dolgo, saj sem starejši od njega. Po vsaki izvolitvi je ploščo hipno obrnil in državljani smo zanj postali nujno zlo (nujno zaradi plačevanja davkov!), novinarji pa podrepne muhe, čeprav so v službi moje in tvoje obveščenosti. No, med volilno kampanijo za 3. vlado sem se javno vprašal (na komentarjih Nove24), če bo Janez tudi tretjič, po izvolitvi, hipoma odvrgel ovčji kožuh in si nadel volčjega, kot je to do tedaj storil že dvakrat, ter že drugi dan začel mesariti po kadrih javne uprave, ki ne plešejo po njegovi simfoniji. Čez dve minuti sem že bil "pokojni" in to sem še danes. Vsake tri mesece iz radovednosti pogledam, če sem še "mrtev" in sem. Mrtev...
Ficho81 8. 11. 2022 - 13:27
Aja,tvoji lewaki delajo vse dobro za vlado in prijatelje,ti rdečkar pa čakaš,da te bo IJJ božal,kot nas je božal drndi, rop,črna mamba,serpetinšek,in zdaj taubi!Pleši,kot ti taubi igra,pa non-stop na morje,da te ne bo doma pobralo butalc!
Metod Kvargl 11. 11. 2022 - 14:35
V mojem besednem zakladu ni materiala, ki bi bil tebi blizu, zato ne bom odgovarjal. Nestrpnost ni čedna reč, še manj pa opranoglavost.
Ficho81 12. 11. 2022 - 2:42
Resnica vedno boli,ko opranoglavi kaj pokomentiramo!Delansko si ti ta volk v ovčji koži,katerega omenjaš!
Andrej59 5. 11. 2022 - 10:35
Saj te bo Golob oglobil, nič se bat. Diktatura je že na pragu.
Ficho81 8. 11. 2022 - 13:23
Oprosti,si se zmotil!Najbolj cenzurirajo na 24 kur,mladini,necenzurirano,had,.....,kjer enkrat kaj napišeš proti lewakom,pa ne prideš nikoli več gor!
Andrej59 5. 11. 2022 - 10:33
Tak sovražni govor golobnjak sigurno ne bo preganjal.
mare 6. 11. 2022 - 23:59
Tak besednjak, ki je usmerjen proti desnici, bo dovoljen.
zvestsebi 11. 11. 2022 - 22:05
Ko se bo začelo bodo tovrstni komentarji še najmanjša težava.... Predvsem se morajo zavedati akterji, da kar seješ to žanješ! Ljudem zmanjkuje potrpežljivosti za ene in druge in tretje barabone in ja pandorina skrinjica se počasi a vztrajno odpira...
Dodaj komentar