Poglejte si ta odnos Goloba do novinarja RTV, ker mu ni ustrezalo vprašanje!

Robert Golob, (zajem slike)

Robert Golob je vse bolj slabe volje in novinarjem, ki mu zastavljajo vprašanja, ki ni niso njemu po volji, se ne trudi niti odgovarjati.

Novinar RTV Slovenija je pred nedavnim  premierju Robertu Golobu zastavil nekaj vprašanj, povezanih s podjetjem Gen-I, ki izhajajo iz časa, ko je sedanji predsednik vlade še vodil omenjeno podjetje. Odgovorov ni dobil. Namesto tega je predsednik vlade govoril o ustavnem sodišču in o pritiskih, ter zamenjavah na RTV.

Novinarja javne televizije Gašperja Petovarja je zanimalo, ali je bila v podjetju Gen-I “stalna praksa, da se je tuje diplomate financiralo prek obvodnih podjetij za pridobivanje energetskih poslov”. Zanimalo ga je tudi, zakaj Robert Golob ni romunski policiji naznanil kraje identitete, prosil pa je, ali lahko z Vesno Vuković, sicer novo generalno sekretarko Gibanja Svobode, ki je bila prisotna na novinarski konferenci po seji izvršnega sveta stranke, pojasnita nakazila, ki naj bi jih bila Vuković pred leti prejela od Gen-I. 

Predsednik vlade tako ni odgovoril na nobeno vprašanje, je pa dejal: “Jaz bi rad ponovno izrazil podporo vsem neodvisnim novinarkam in novinarjem na RTV Slovenija za njihovo pokončno držo. In tudi tistim urednikom, ki še niso bili zamenjani, da se držijo tega, da do ljudi pride poštena in neodvisna informacija. Kakšna sramota.

Kot piše spletni Večer, je že med zastavljanjem vprašanja, Vesna Vuković, Golobu namigovala, naj na to ne odgovori. “Ne boš odgovarjal,” mu je dejala, on pa je z roko nakazal, da ima vse pod nadzorom. 

Pa ima res?

Povezane objave

Posnetek, ki ga še niste videli. Čisto od blizu. Pritekel k Ronaldu se slikal in ga poljubil! (video)

Trenutek, ko je tovorna ladja porušila most v mestu Baltimore v ZDA (video)

Tu je nabor najbolj neumnih izjav predsednika vlade, ki so bili na shodu deležni največ žvižgov.

4 komentarji

Bojan Pavelsek 11. 03. 2023 - 11:31
Takšnega pajaca, predsednika vlade R Slovenija še ni imela. Zelo težko bi mu našli konkurenco na Balkanu.
Fobca United 11. 03. 2023 - 12:48
Na balkanu bi ga "odstrelili" z oblasti!
Pepe Vasjebe 11. 03. 2023 - 15:22
Z vsako novo faco, ki jo tik pred volitvami SLO volivcem predstavi Kućko s prućko, tonemo globje. In ko smo po poliglotki Šifilji mislili da nižje ne gre, hm s Cerarjem je bilo to celo res, ker Cerar, pa tko za en kurc kot Šifilja pa le ni bil. No pa pride "en glup ko kurac" in dokaže, da gre lahko nižje od Alenke. Pa potem Murgelπzda privleče dohtarja elektrotehnike. Folk spet nasede (kurc, če smo imeli že prime ministra glupega ko kurac, imamo očitno večina folka glih tolk glupega) in eto ti ga na, vlado se da voditi tudi bolj kretensko od "glupega ko kurac". Saj vem da Golob ni "glup ko kurac", hudićevo inteligenten je pa še bolj kot to je pa egocentrik. In je Golob Glupega kurca spravil na drugo mesto po neučinkovitem vodenju vlade. Bravo Golob, bravo SLO butci, ki ste to izvolili. Bogi mi normalni!
mona lisa 12. 03. 2023 - 3:50
Pokvarjen do obisti. In to nam vlada.
Dodaj komentar