Poglejte si ta zapis poslanca Levice. Na rit vas bo vrglo!

Boštjan Koražija je eden tistih poslancev v Državnem zboru, za katerega se res lahko vprašamo, ali je v državnem zboru, ali v vaški gostilni?

Koržija s pisanjem, kot bi bil v vaški gostilni

Spomnimo se poslanca Levice Boštjana Koražije, ki je hodil v Državni zbor z zanimivimi pretesnimi majčkami, kot bi želel poudariti svoje ne preveč vitko telo. Pa Koražije se spominjamo tudipo objavi njegovega “sexy” telesa na Instagramu, ter po številnih zapisih neumnosti, ki jih kvasi. Nazadnje se je, norčeval tudi iz slovenske veleposlanice v Romuniji, ker je bila ne sprejemu pri romunskem predsedniku v slovenski nerodni noši.

slika: Instagram

Slika: twitter

Tokrat pa je Koražija klatil neumnosti kar v Hrvaškem jeziku. Mogoče pa je  Boštjan, Borutu celo nevoščljiv, kajti Borut se vsaj “češlja” (češe) lahko. Koražija se pa očitno nima kje.

P.M.

Povezane objave

To se je včeraj dogajalo na avtocesti. Poglejte kaj je počel voznik avtobusa

Pozor! Danes možni siloviti nalivi, močni sunki nevihtnega piša in toča

Znano je, kaj bo pogreb Rudija Poljanška. Udeležite se ga v narodni noši

3 komentarji

Dalibor Batljan 31. 05. 2021 - 14:10
In potem i govorite o žaljenju? In o tem, koliko je kdo pismen? Še enkrat si preberite skropucalo, ki ste ga napisali. Se "zlomiš" preden ga prebereš. Vejice so pometane v stavek kar tako "po Prešernu". ČE pa vi ne razumete, kar je hotel povedat, ste pa _____ ... Vstavite po šelji...
Tamara Vovk 31. 05. 2021 - 17:40
Ni čudno, da se je "prva dama" Melanija predstavljala za Avstrijko v tujini. Ob pogledu na take politike bi mnogi raje bili rojeni v Patagoniji!
Viktor Hribar 1. 06. 2021 - 8:56
Ne vem če se je Melanija kdaj predstavljala za Avstrijko. Se pa spomnim, da je ekrat na nekem zborovanju izjvila, da prihaja iz Slovenije oziroma iz, prosto po mojem spominu:"a former damn communist state".
Dodaj komentar