Poglejte si ta zapis Žana Mahniča, na članek o 15-letnici oddaje Svet

Slika: SIOL

15 let je preteklo od takrat, ko je slovensko javnost prvič nagovorila nova informativna oddaja, ki v slovenskem televizijskem svetu, se je glasil članek na 24ur.

Na portalu 24ur so zapisali, da se je oddaja Svet, od prve oddaje leta 2007 do danes kadrovsko seveda povsem spremenila. “A tisto prvo in današnjo ekipo povezuje pripadnost. Pripadnost gledalcem, oddaji in ekipi. Ekipa, ki pripravlja oddajo Svet, je izjemno mlada, povprečna starost je manj kot 30 let, a še kako resna, nadarjena in predana. Zavedamo se, da ljudje želijo slišati odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljajo v krogu družine, prijateljev ali ob klepetu z neznanci,” so zapisali.

A tudi pri oddaji Svet na kanalu A, je zaznati  naklonjenost levi politični opciji. Oddaja je bila znana tudi po tem, ko je odkrito zagovatjala ilegalne migracije skozi našo državo leta 2015. V istem času te oddaje, torej ob 18.uri, pa se oddaji Svet postavil v konkurenco, Planet TV s svojim dnevnikom Danes. 

A hvaljenje na spletu ne pomaga prav dosti, če ni gledalcev. No na zapis na družbenem omrežju twitter, se je odzval tudi sekretar v kabinetu predsednika vlade Žan Mahnič in pod naslov: “Mi smo glas malega človeka”, hudomušno pripomnil, “Drži. Tistega iz Murgel.”

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.