Poglejte si to bildanje Roberta Goloba s strani Ninamedije.

Kaže, da imamo v Sloveniji veliko več jasnovidcev, kot smo si morda do sedaj predstavljali. Največ jih je pri levih, ki napovedujejo novo oblast z novimi obrazi,

Nerazumljivo bildanje Roberta Goloba s strani Ninamedije

Med jasnovidce spada tudi Agencija javnega mnenja Ninamedia, je namreč že nekaj dni pred napovedjo Roberta Goloba, da se vrača v politiko, zaznala, da bi bila Golobova stranka na tretjem mestu po priljubljenosti. S tem, da ta stranka niti še ne obstaja. Na levem polu so torej pričeli z ustvarjanjem Golobove politične priljubljenosti!

Javnomnenjska raziskava Novi obrazi, ki jo je izvedla agencija Ninamedia, pa je razkrila, da ima med novimi akterji največ potenciala prav Robert Golob, ki se je na lestvici uvrstil takoj za vodilnima strankama SDS in SD. Javnomnenjska raziskava je potekala med 2. in 7. decembrom – torej nekaj dni pred Golobovo napovedjo, da se vrača v politiko. Zanimivo je sicer tudi to, da so spodnje rezultate očitno pridelali že 4. decembra – torej že pred iztekom raziskave? Največ, 15,2 odstotka, bi po raziskavi Ninamedie dobila stranka SDS, Golob pa bi z 9-odstotno podporo prehitel stranke iz koalicije KUL. To pa še ni vse. Izmerili so tudi to, da bi kot mandatar Golob dobil več podpore od aktualnega premerja Janeza Janše, Goloba bi volilo 20,6 odstotka volivcev, Janšo pa približno odstotek manj, 19,5 odstotka. Na tretjem mestu se je znašla Tanja Fajon, z le 11 odstotki podpore, tako da se je za politico.eu več kot očitno prehitro pohvalila, češ da bi prav ona lahko premagala Janšo in postala nova premierka.

Zanimivo je, da Ninamedia med stranke v raziskavi uvršča neobstoječo stranko Roberta Goloba, ostale nove stranke, Naša dežela, Povežimo Slovenijo, Z-dej in ostale nove stranke pa agencija ne zaznava.

Bildanje Goloba se je začelo. A, roko na srce, ta prihaja na sceno bolj na škodo opozicije, kot koalicije!

Povezane objave

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i