Poglejte si to finančno šušmarjenje Večera in Arsenovičevo zalaganje z denarjem?

slika je simbolna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Večer, nekoč ugledni časopis, danes pa le še bleda senca tega, se sam težko preživlja. Pravzaprav ga umetno držijo nad vodo, da ne propade. Za to pa poskrbi kar župan Arsenovič v navezi z Odlazkom?

Požar report odkriva kam gre denar Mariborčanov preko župana Arsenoviča. Tako se danes Mariborčani sprašujejo, se zato tako močno dražijo položnice? In protesti Večerovih delavcev, ker se nočejo preseliti iz osrednje stavbe v županove poslovne prostore so le farsa za naivne?

V bistvu Večer obvladuje Odlazek, posredno pa je, prek podjetja Salomon, zraven zanimivo tudi država (Slovenski državni holding, s svojim deležem v Salomonu). Najbolj zanimivo pa je to, da ima Večer svoj transakcijski račun že dva leti blokiran in da posluje preko drugega (obvodnega) računa.

In kako služijo Saša Arsenovič, Martin Odlazek in Večer? Preko mariborskih javnih podjetij, te kontrolira župan Arsenović, in z njimi posluje  prek zasebnega podjetja s pomenljivim imenom AD-Value d. o. o., registriranega na istem naslovu, kjer je sedež Večera, ustanovitelj pa je Odlazkov sin, Nejc Odlazek. Tako ta javna podjetja, tej firmi nakazujejo denar, pod oznako oglaševanja, osmrtnic ali kaj tretjega, kjer se nabere za nabere za dobrih 170 tisoč evrov. Piše Bojan Požar.

To podjetje je kot je zapisano na erarju, od države oziroma javnih podjetij, dobilo že 305.092,98 evra in to od pretežno mariborskih javnih podjetij: Javni holding Maribor, družba za izvajanje strokovnih in razvojnih nalog na področju gospodarskih javnih služb d.o.o., pogrebno podjetje Maribor, zavod za turizem Maribor, Dom pod Gorco, Pokrajinski muzej Maribor in tako dalje.

To pomeni, da je Arsenović preko mariborskih javnih družb ali podjetij časniku Večer (Odlazku) doslej nakazal že več kot 500 tisoč evrov?

In zakaj selitev Večera v Arsenovičeve poslovne prostore?  Da bi skozi Večerovo najemnino za Galerijo Gosposka, Odlazek “povrnil” Arsenoviču, uslugo. In tokrat naj bi to šlo v županove zasebne žepe? Pa še to. Včeraj naj bi se na Večeru zgodil skrivnostni sestanek. Prišli naj bo Martin Odlazek, Vesna Vukovič in Primož Cirman

Toliko o neodvisnosti![/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

1 komentar

Gorvel 19. 11. 2023 - 16:14
Ja, zdaj ko lahko župan klessti nemoteno po Mariboru in njenih prebivalcih, smo zasigurno v hurcu, pomoči pa ni od nikoder. Tudi ni glasu od kakšnega svetnika, ki ni arsenovičev. Torej so vsi isti !? Pri naslednjih volitvah bo od nizkotnih volivcev verjetno za župana izvoljen kak migrant. Oh, ubogi Maribor.
Dodaj komentar