Poglejte si ta neverjetni zapis SD-jevega človeka Uroša Jauševca!

Slika: Nova24TV

Socialni demokrati se radi pohvalijo s tem, da pomagajo človeku, da sta sociala in skrb za človeka na prvem mestu. Pa je temu res tako?

Uroš Jauševec, pravo ime stranke SD?

Taka “socialno čuteča” in nadvse pravična stranka SD, no v bistvu se imajo za tako stranko, pa je vse bolj radikalna. Nasprotovanje vladi Janeza Janše, ukrepom vlade zaradi koronavirusa in blatenje nekaterih njenih predstavnikov že do dobro preseda.

Prav zanimivo pa je, kako v stranki razmišljajo tisti, ki bi bili radi še bolj radikalni od same predsednice Tanje Fajon. No v takem stilu deluje nekdanji generalni sekretar stranke SD Uroš Jauševec. Ta je vsem na očem, na družbenem omrežju twitter zapisal res nekaj nepredstavljivega: “Čas je za splošno stavko! Ustavimo fašizem!”

So to vrednote Socialnih demokratov, se tako pomaga ljudem, se bo tako zaustavila epidemija? Na to se je odzval tudi predsednik vlade in zapisal: “Dialoška, strpna, povezovalna, razvojna… stranka SD!”

Sicer pa je tu še nekaj cvetk Uroša Jauševca:

In to je član Socialnih demokratov? Očitno je stranka SD res močno zabredla!

PM

 

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

4 komentarji

Aresnica 21. 02. 2021 - 19:58
In to je član Socialnih demokratov? Očitno je stranka SD res močno zabredla! - Kar je res, je res. ________________ Lep pozdrav
alojz 21. 02. 2021 - 20:31
To so čisto normalni znaki delirija. Če narkomanu vzameš drogo je enako. Ali alkoholiku pijačo. Ampak narkomanu in alkoholiku lahko pomagamo v zato namenjenih ustanovah. Takšnih ustanov, ki bi pomagale odvisnikom od oblasti pa še nimamo.
Viktor Hribar 21. 02. 2021 - 22:56
Kultura na nivoju, Uroš Jauševec pa obvezno naslednji minister za kulturo ali še bolje za šolstvo.
Silvester Alič 22. 02. 2021 - 6:32
jauševec.ali ti veš da je Levica podpornica levega neo nacizma v Sloveniji in Evropi.vi potem tudi podpirate Antifo-teroristično organizacijo
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več