Poglejte to vreščanje anticepilke! Drla, se je kot podivjana?

slika: twitter

Medtem, ko je Slovenija v novem primežu koronavirusa, okužbe pa ne pojenjajo, se gredo anticepilci nove neumnosti po Ljubljani.

Uklenili anticepilko. Ta je vreščala kot podivjana?

Sicer je bilo okoli parlamenta in v mestu v sredo več policije, kot samih protestnikov, ki so se počutili pomembne, kot da so nekaj več, ker jih varuje policija. No še dobro, da jih je policija imela pod kontrolo, kajti take, ki ogrožajo javno zdravje, bi že zdavnaj morali zapreti. Ko so se protesti končali in so ljudje odhajali pa je policija pristopila do ene od protestnic, in zahtevala od nje osebni dokument. Ker se protestnica ni želela identificirati z dokumentom je prišlo do prerivanja in policija je nato na silo odvedla protestnico do avtomobilov in jo kasneje ob glasnih krikih, kjer smo dobili občutek, da je ženska ušla iz Polja, vseeno pa je to anticepilko +63strpala v marico in jo odpeljala na identifikacijo. 

Oglejte si ta spodnji posnetek in povejte, ali to na naše ulice? 

In taki, bi nam radi delili nasvete?

P.M.

 

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

2 komentarja

Dada 5. 11. 2021 - 14:26
Članica SDS , vodja NPU Grah Petra je povedala, da je napisala " več kot O (nič) kazenskih ovadb ", ko je bila preiskovalka NPU. Na vprašanje koliko ovadb je spisala, se je hotela izvleči s slabim spominom " ne vem, nimam statistike" pri sebi, ""sem napisala eno (1) ovadbo.""" Na vprašanje alli je bila s tem dovolj izkušena za vodenje tako pomembnega organa kot je NPU, je iujavila, da je bila. IZ TEGA SE VIDI, DA JE BILA POMEMBNA ČLANSKA IZKAZNICA SDS , KER IZKUŠENJ VODENJA NPU NI IMELA. TUDI SE VIDI INTERES JANŠE, DA JE HOJSA SILIL, DA BO ŠE NAPREJ MINISTER, TA PA JE """UREDIL""" PO SVOJE IN JE RAZMETAL IN ZAMENJAL KADRE, NAMESTIL PA TISTE, KI SO NAKLONJENI UKLANJANJU POLITIKI. ALI ŠE KDO DVOMI, DA IMA JANŠA MAFIJSKO VODENJE VLADE ..... POVRHU JE ŠE NOVA , SVEŽA PRAVNA KLOFUTA JANŠI S STRANI USTAVNEGA SODIŠČA, ODLOK O PRODAJI IN STORITVAH OBRTNIKOV MED EPIDEMIJO JE NEUSTAVEN.
mona lisa 6. 11. 2021 - 3:57
Golazen
Dodaj komentar