Pohorska kavarna. Kraj za petičneže, kjer vam zaračunajo še vodo iz pipe?

Pohorska kavarna je zagotovo ena najbolj znanih slaščičarn daleč na okoli. Tudi pohorska rezina je ena bolj znanih slaščic. Od nekoč slavne kavarne pa je ostal le še raj za bolj premožne?

Od našega bralca smo prejeli zanimivo zgodbo iz Pohorske kavarne, kjer vam zaračunajo tudi vodo, oziroma bolje rečeno postrežnino vode! Mlada družinica iz okolice Maribora se je odločila, da obišče Pohorsko kavarno pod osrčjem Pohorja v Mariboru. Kavarna je v dopoldanskem času bolj samevala. Družinica je naročila seveda znano pohorsko rezino ter tudi dve kavi. Prodajalka je poleg dveh belih kav prinesla seveda tudi vodi v kozarcu nalitih iz pipe, kot je to v navadi tudi v drugih lokalih. A  je vodi tudi zaračunala.

Družinico po njihovem pripovedovanju niso toliko razburile, kot se izrazili, ljubljanske cene, ampak postrežnina vode, ki so jo morali plačati ob kavi. Že cena ene bele kave je 2.50 evra, če temu prištejemo še “postrežnino” vode pa je cena kave skupaj kar 2.60 evra. “Se sme pod pretvezo postrežnine vode, le-to tudi posebej zaračunati, ali pa bi bilo bolj pošteno zapisati, da je cena kave 2.60€,” se sprašuje bralec, katerega ime hranimo v uredništvu našega portala.

Povezane objave

Mariborčan po telefonskem pogovoru ostal brez 25 tisoč evrov

Arsenoviču, naj bi podjetje brezplačno prenavljalo streho na hiši, na morju, v zameno za posel na MOM

To je nestrpnež, ki je sredi Maribora trgal plakate stranke SDS. Kdo ga pozna?

1 komentar

dež 19. 10. 2022 - 10:24
Če so vodo naročili, potem plačilo ni sporno. Če jo je natakarica prinesla sama od sebe, brez naročila, potem bi jaz plačilo računa zavrnil. Res pa je tudi, da bi dal 25 € in rekel "v redu je".
Dodaj komentar