Policija naj nebi iskala Možine, sta tarči Vida Petrovčič in Ksenija Horvat?

slika je simbolna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Očitno je ustrahovanje tista stvar, ki bi pognala strah v kosti, še tistim novinarjem, ki jih je “jebeno” manj, na RTV. Po poročanju portala Spletni časopis, naj bi policija novinarje zaradi javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Očitno ima resnica v naši državi pod Svobodo povsem drugi pomen. Iz policije pravijo, da sta policista k vratarju v stavbo policije prišla, ker so v Postojni prejeli kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti po 279. členu kazenskega zakonika. Kaznivo dejanje bi naj bilo zagrešeno v oddaji Intervju. Sta torej iskala Jožeta Možino, Vido Petrovčič ali Ksenijo Horvat? 

Očitno se nekateri ne morejo sprijazniti z resnico. Tako kot recimo Kučan, kjer ga je Ivan Sivec, namočil, ko je povedal, da so bila za Kučana na RTV-ju že prej pripravljena vprašanja, za Janšo pa recimo ne. Sicer pa, kot piše Spletni časopis,  sta intervjuje delali tudi nekdanja odgovorna urednica informativnega programa Ksenija Horvat, ki je tudi kandidatka za novo direktorico TVS in Vida Petrovčič.

Možno pa je tudi, da so policisti na televiziji iskali celo Saša Hribarja, ki je žalil Vido Petrovčič z “šugar muti”, novinarje Panorame pa ozmerjal z vsem mogočim. No pri tem seveda policisti ne bodo imeli prevelike sreče, saj ga ne bodo mogli zaslišati.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

1 komentar

ANDREJ MUREN 14. 09. 2023 - 16:16
Kogar koli je iskala policija na RTV je vprek z vsemi demokratičnimi standardi, saj ga ni iskala zaradi uboja, kraje ali goljufije, temveč zaradi prijave kot posledice nestrinjanja z neko oddajo. Kjer je udejanjena svoboda govora (v Sloveniji očitno ni), je posameznik lahko le tožen na sodišču od drugega posameznika zaradi svojih izjav, policija pa se ne more vpletati. Slovenska družba se putinizira: v Rusiji so opozicijske novinarje najprej obiskovali policaji (kot danes v Sloveniji), potem so jih začeli zapirati in na koncu pobijati. Danes v Rusiji ni več opozicijskega glasila. Očitno je to cilj naših levakov (ki danes močno občudujejo Putina kot so nekoč Stalina, konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja pa Pol Pota).
Dodaj komentar