Policisti NPU na sedežu STA zaradi kompenzacij!

STA, slika: twitter

Levi mediji, pri term prednjači Dnevnik so popolnoma razvrednotile delovanje STA. Agencije, ki bi morala biti neodvisna in bi morala vedeti kaj pomeni beseda Slovenska tiskovna agencija.

STA obiskali policisti zaradi pogodb

Čeprav se direktor Veselinovič in nekateri zaposleni še vedno sprenevedajo in so skupaj z drugimi levimi mediji, kot so Večer, Delo, Dnevnik, RTV SLOV, 24ur in ostalim sprožili akcijo pomoči STA-ju preko SMS sporočil in donatorskih sredstev, čeprav pri tem ne gre za kakšno humanitarno organizacijo, pa jih je danes obiskala policija. 

Policisti NPU so (zaenkrat) opravili informativni pogovor z vodjo marketinga STA, ki naj bi trajal dobro uro, Policiste pa so med drugim zanimali kompenzacijski dogovori tudi z drugimi mediji, v okviru katerih STA oglašuje svoje storitve, saj Dnevnik ni edini, s katerim STA sodeluje na takšen način.

“Gre torej za klasične kompenzacijske pogodbe, vsaka objava oglasa pa je cenovno ovrednotena,” so povedali v marketingu STA. No, če je temu res tako, bodo policisti zagotovo kmalu povedali.

P.M.

Povezane objave

POZOR! Pogrešajo 11-letnega dečka. Ste ga videli?

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar

1 komentar

alojz 2. 06. 2021 - 14:58
Kot, če bi ARSO oglaševal in delal reklamo da poslušamo njihove vremenske napovedi. Je edini, pa še grških ne poslušamo ker je tam drugačno vreme.
Dodaj komentar