Politična nekultura Šetic-Paškove. To je možno le pri nas? #video

slika: fotomontaža

Začetek novembrske seje DZ je še pred poslanskimi vprašanji premierju Robertu Golobu zaznamoval zaplet. Tega je naredila poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek.

Nikoli neodvisna nekdanja novinarka dnevno-informativnih oddaj na RTV je tokrat v vlogi sodnika in rablja. Obnaša pa se tako, kot, da i bila sodelavka UDBE! Ta nekdanja levosučna novinarka, pa ne samo, da nima trohice kulture, ampak je povrh vsega še neprimerna za poslanko državnega zbora, vsaj po včerajšnji zlorabi poslovnika. 

Ta nekulturna poslanka Šetinc-Pašek, poslanka Gibanja Svoboda in predsednica preiskovalne komisije, ki preiskuje sume nezakonitega financiranja volilne kampanje pred letošnjimi volitvami v DZ, je poslancu SDS Janezu Magyaru, kar osebno, sredi seje osebno vročila vabilo na zaslišanje komisije. Zaradi zlorabe postopkovnega predloga si je Mojca Šetinc Pašek prislužila opomin predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič.

Odzvala se je vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec, ki se je Klakočar Zupančičevi zahvalila za izrečen opomin Šetinc Paškovi. Opozorila pa je, da je osebna stvar posameznika ali dviguje pošto ali ne. Poudarila je, da je Magyar danes dvignil pošto in da je bil manever Šetinc Paškove storjen z namenom njegovega javnega ožigosanja.

Da je pošto prevzel zjutraj, je potrdil tudi Magyar in protestiral proti takšnemu ravnanju Šetinc Paškove. Očitno Svobodnjakom že popuščajo živci. Nebi bilo slabo, če bi si Pašek-Šetinc poiskala pomoč v kakšni drugi ustanovi.

vir: Siol.net

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?