Ponoči je zagorelo na Meljski cesti v Mariboru. Ena oseba je umrla!

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je sporočila, da je ob 3.38 na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu.

Ob 3.38 je na Meljski cesti v Mariboru zagorelo v večstanovanjskem objektu. Gasilci JZ GB Maribor, PGD Maribor mesto, Pobrežje in Malečnik so požar pogasili in evakuirali prebivalce. Ogenj je uničil več stanovanj in kompletno ostrešje objekta s kritino površine okoli 20 x 15 metrov.

Eno osebo so reševalci NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor. Civilna zaščita MO Maribor je priskrbel nadomestno bivališče za eno osebo, ostali prebivalci pa so se začasno preselili k svojcem. Moškemu, sicer tujemu državljanu, ki je bil najden v hiši interventne službe, žal niso mogli več pomagati in je na kraju nesreče umrl.

O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka.

video: Maribor24

Povezane objave

Občinski svetniki opozicije, občine Hoče-Slivnica na novinarski konferenci, proti podražitvam

V Hočah jutri novinarska konferenca opozicije, glede podražitev NUSZ!

Na sobotno srečanje podpornikov Nove24TV, tudi s posebnim avtobusom iz Maribora

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več