Poslanka, ki se je zdravila z zdravilom proti glistam v skupini “smrti” proti Nataši Sukič

Vroče bo 24. aprila. še posebej za Bežigradom v Ljubljani, ker so nagneteni predvsem levi iz istega kul kotla. Nasproti si  bosta stali dve aktualni poslanki in aktualni poslanec. Tanja Fajon je pobegnila na obrobje Ljubljane.

24. aprila, na dan državnozborskih volitev, bo še posebej zanimivo v volilnem okraju Ljubljana Bežigrad 2. Tam je med kandidati za prihodnji sklic državnega zbora namreč nagnetenih več prepoznavnih imen slovenske politike kot v kateremkoli drugem volilnem okraju. Še posebej bo morda izstopal boj za glasove med poslankama Violeto Tomić in Natašo Sukić, ki sta še ne tako dolgo nazaj v klopeh DZ prijateljsko sedeli skupaj v vrstah Levice. Sedaj se bosta udarili na nasprotnih bregovih. 

V tem okraju smrti, kot mu pravijo,  bodo namreč kandidirali najbolj zanimivi kandidati. Dve aktualni poslanki Violeta Tomić, Nataša Sukić in en poslanec znan po svojih prestopih in vseskozi tudi nadomestni poslanec LMŠ, Janko Möderndorfer, aktualni državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo in kandidat stranke Povežimo Slovenijo Simon Zajc, dolgoletni vidni član aktualne največje koalicijske stranke SDS Zvone Čadež, nekdanji poslanec in član Evropskega računskega sodišča, zadnje čase vse bolj “pametni” Milan M. Cvikl iz SD, nekdanja ministrica za kohezijo z najkrajšim mandatom iz vrst SAB, ki je še vedno dvojna državljanka, Angelika Mlinarr in ustanovni član stranke Vesna in dolgoletni okoljski aktivist Uroš Macerl, pa direktorica filantropije in tako dalje.

Z zanimanjem bomo tudi mi spremljali boj med predvsem levimi. Bomo videli komu se uspe prebiti v parlament.

 

 

Povezane objave

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča