Poziv javnosti! Ste videli nesreči pri UKC in na Ruški cesti?

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče vas policisti PU Maribor prosijo za pomoč. zgodili sta se kar dve nesreči

Dne 10. 10. 2022 ob 12.00 uri se je pri infekcijskem oddelku UKC Maribor, pripetila prometna nesreča z udeležbo pešca in voznika manjšega tovornega vozila bele barve z modro ponjavo pri čemer je pešec padel po tleh in se hudo poškodoval.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, da pokličejo na tel. štev. 02 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije na Ptujski cesti 117 v Mariboru.


Iste dne popoldan, pa se je nesreča zgodila na dvosmerni kolesarski poti (kolesarski koridor 4 – Laznica), v bližini hiše z naslovom Ruška cesta 4, izven naselja Bistrica ob Dravi zgodila prometna nesreča  v kateri sta bila udeležena otrok kot pešec in neznani kolesar.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo neznanega kolesarja in morebitne očividce, da pokličejo na tel. štev. 02 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije na Ptujski cesti 117 v Mariboru.

Povezane objave

Maribor se digitalizira: Nova aplikacija M mobilnost

Intervju, predsednica SDM Maribor, Maša Medved: “Ni dovolj, da samo čakamo!”

Imamo posnetek napada na voznika mariborskega avtobusa.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več