Preberite si to brezbrižnost župana Velenja, člana SD Bojana Kontiča v času krize!

Ko bi morali Slovenci stopiti skupaj, pa se dogajajo tudi take stvari, kot se je zgodil v Velenju.

Bojan Kontič brezbrižno v času krize!

Bojan Kontič, član stranke Socialnih demokratov se zgraža nad dejstvom, da je vlada potnike, ki so prišli iz Španije naselila v praznem hotelu Paka v Velenju. Ko si misliš, da si videl in doživel vse, te preseneti neverjetna brezbrižnost župana za soljudi. Za človeka, ki spada v stranko Socialnih demokratov, prav ste prebrali SOCIALNIH demokratov, od njih in njihovega imena bi mogoče pričakovali drugačen odnos.

Razburjenje župana Kontiča ni na mestu, pravi uradni govorec Vlade Jelko Kacin in dodaja, da nihče od potnikov na letalu, ki je prispel iz Španije ni bil pozitiven. In ravno zato bodo v karanteni, saj lahko še kdo morebiti postane pozitiven. Vsi potniki bodo zato za čas karantene ločeni v svoji sobi. Oskrbo zagotavlja civilna zaščita! Hotel je za karanteno ljudem ponudil lastnik hotela, kar je lepa humanitarna gesta! KARANTENA pomeni, da ljudje ne zapuščajo sob, kaj šele hotela. Hotel pa ostaja ZAPRT ZA VSE.

Gospod Kontič, vi pa raje ostanite doma, ne pišite in ne sporočajte neumnosti preko levih medijev. Smo v času, ko je treba stopiti skupaj. Delitev na leve, desne in mogoče še katere, je v tem trenutku popolnoma nesprejemljiva. TUDI ZA VAS!

Uredništvo




MG

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper