Preberite ta nori načrt stranke SD pri spopadanju s koronakrizo?

Marko Koprivec, je eden tistih (ponosnih naslednikov zveze komunistov) ki si spopadanje s koronavirusam, predstavlja res popolnoma drugače. Kot bi živel v komunizmu?

“Briljantna” ideja Marka Koprivca pri spopadanju s koronavirusom

“Kako bi lahko omejili epidemijo? Ne s policijsko uro, ne s preganjanjem dijakov, ne z najdaljšim zaprtjem šol, ne s twitter grožnjami, omejili bi jo tako, da bi delavcem omogočili, da ne hodijo v službe, če to ni nujno. Tega, minister, niste naredili,” je na interpelaciji očital ministru za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti Janezu Ciglerju Kralju, poslanec SD Marko Koprivc. 

So se pa ob tej Koprivčevi objavi na Twitter-ju vsuli komentarji:

  • “Pa smo končno dobili plan stranke SD za spopadanje z epidemijo. Zaprli bi podjetja, ostalo pa pustili odprto. Boljšega scenarija za uničenje delovnih mest, gospodarstva in države ne spišejo niti v Hollywoodu,” se je glasil eden izmed komentarjev na Twitterju
  • “Poglejte, po vsem zapisanem vam še vedno ni jasno, kaj pomeni epidemija. Vsi ljudje zdrave pameti smo imeli dovolj navodil s strani te vlade, da smo se lahko primerno zaščitili. Vedno pa je nek % ljudi, ki zaradi lastnih traum in kompleksov niso zmožni slediti navodilom.” Je zapisala Erika.
  • “SD z vsakim čivkom dokaže in opozori volilce na naslednje: če želite preživeti potem nikar ne volite stranke SD! Bili so 25 let v vladi, naredili nič, pokradli in razprodali tovarne. Sedaj pa so super pametni kako bi oni reševali pandemijo s katero se otepa cel svet,” je zapisal Stanko
  • “Koprivc, predlagam vam, da pogledate resnici v oči. Poglejte si včerajšnjo interpelacijo s komentarji Na Nova24TV od 20.10 naprej in spoznajte, kaj si Slovenci mislijo o vas. Ni nas malo. Veliko nas je,” je zapisala Špela.
  • “SD ste res neizmerni vir bedastih idej. Kako vam to uspe? Že vem. Sami bedaki na kupu ste zbrani, kar pomeni preveč seksa med domačimi ali pa je pač negativna selekcija naredila svoje,” je zapisal Uroš.

Sicer res ni popolnoma jasno, kaj je Koprivc z omenjenim sploh želel povedati, saj je bilo tistim, ki so lahko delali od doma to tudi omogočeno, bog si ga vedi, kakšne briljantne ideje vejejo iz komunističnih glav?

PM

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!