Pred domačo hišo poslanca SMC obesili napis izdajalec?

Poslanec SMC Gregor Peric. Slika Nova24TV

Ali gre lahko leva politika še nižje? To se sprašujejo vsi normalni državljani republike Slovenije. Razum, je pri nekaterih povsem ušel izpod nadzora.

Zmerjanje poslanca SMC z izdajalcem?

Največ kritik so v slovenski politiki deležni poslanci SMC, kateri se niso odločili, da bi zapustili vlado Janeza Janše. Prisile, grožnje, prošnje, ponujanje služb, podkupovanje in še kaj. vse to je v domeni tistih, ki hočejo na vsak način vladati in si prilastiti vpliv na slovensko politiko.

Pri tem še posebej izstopajo posamezniki iz strank Levice, LMŠ, SAB in SD. A kot že nekajkrat do sedaj se je pokazalo, da ima vsaka stranka svoje poslance, ki so zavezani statutu svoje stranke, ter da razne prisile, podkupovanja ali celo grožnje drugih strank ne obrodijo sadov.

[color-box color=”blue”] Danes se je pred domačo hišo poslanca SMC Gregorja Periča pojavil napis: ” Gregor Perič, heroj ali izdajalec?” Takšne in drugačne poteze zastraševanja so se očitno lotili tisti, ki si želijo ponovno oblast. PA SI SLOVENCI RES ZASLUŽIMO, DA NAS VODIJO TAKI LJUDJE?[/color-box]

PM


 

Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

4 komentarji

alojz 22. 12. 2020 - 10:21
Komiji povsod vidijo izdajalce. Veliko so jih tudi poslali na Goli otok. Še več ubili. Pa vemo, da niso bili izdajalci ampak heroji.
Stanchy 22. 12. 2020 - 11:42
Temu se reče levičarski terorizem. Ostani pokončen.
Čakija Noris 22. 12. 2020 - 12:11
Stari udbovci, učijo mlade, kako se likvidira, grozi, manipulira, laže, krade in ropa. No, časi se spreminjajo in zdaj vemo, kakšni so in kako delujejo,
piko8 23. 12. 2020 - 21:32
Če bi se stranki SMC in NOVA Si krščanski demokrati distancirali od milana kučana in komunistov, bi na naslednih volitvah dobili med 10 in 15% glasov!!! Narod ni pozabiv, da je Tonin zrihtav prvemu partijcu milanu kučanu dodatka 1800€ k že tako visoki pokojnini !!!
Dodaj komentar