Pred vložitvijo nezaupnice vladi, si oglejte to nevarno “kul” politiko (slike, video)

sovražni napisi, slika twitter

Danes bo Karel Erjavec končno zbral 10 podpisov poslancev leve opozicije in vložil “destruktivno” nezaupnico vladi Janeza Janše.

Je KUL politika nevarna za državljane?

Sprenevedanje, ne samo Karla Erjavca, ampak praktično vseh levih voditeljev strank je dosegla torej vrelišče. Čeprav nimajo niti najmanjših pogojev, da bi nezaupnica vladi lahko uspela, je predstava za medije res neverjetna.

Nezaupnica je sama po sebi obsojena na propad, saj leva opozicija nima dovolj glasov, a tu so še novinarji levega POP TV, leve nacionalne televizije in ostalih levosučnih medijev, ki kot stekli psi čakajo na svojo priložnost. O koaliciji kul, do sedaj niso napisali nič slabega. Ne glede na to, kaj vse so počeli njihovi volivci, kako so in še napadajo predsednika vlade, niso se ozirali na grožnje s smrtjo, ne na pritiske na poslance SMC. Še več, skušali so ustvarjati afere in prav nič niso pripomogli niti k umiritvi širjenja koronavirusa. Tako izgleda, spoštovani bralci našega portala politika KUL, tudi v sliki in videu.

Kot je zapisal podpredsednik vlade Matej Tonin: “Ekstremizem in napadalnost dela opozicije se žal odslikava tudi v javnosti. Od izključevanja do dialoga bo očitno še trnova pot.”

PM

 

 

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?