Predstavljamo slovenske glasbenike: “Andreja Zaljetelj”!

V sklopu koncertov z naslovom: “Vse najboljše moja Slovenija” vam bomo na našem portalu predstavljali glasbenike. Danes predstavljamo pevko Andrejo Zaljetelj.

Pevka Andreja Zaljetelj, predstavitev

Po letih delovanja v ansamblih različnih glasbenih zvrsti, je pred desetimi leti Andreja Zaljetelj začela svojo samostojno kariero.

V tem času je srečala prave ljudi, katerim se ima zahvaliti za bogata besedila in čudovito glasbo, predvsem pa za vzpodbudo in podporo pri njenem ustvarjanju. Posnela je 15 videov z naslovi: Brez besed, Utrip srca, Laž, Vrni mi, Vroča poletja, Lanski sneg, Feniks, Bye bye, Misli tavajo, Kot da mi je dvajset let, Odsev srca (Materi), Ko rožmarin cveti, Zimska pravljica, Samo zate, priredbi pesmi Skupaj v raju (Mitten in Paradise) in Ne reci zbogom mi (Manuel Goodby).

Z nadarjenim pevcem Markom Tivadarjem je posnela video priredbe pesmi Ker me ljubiš, z narodno zabavnim ansamblom Jasnina pa je posnela valček Moja stara domačija. Pesmi predstavlja na radijskih in TV postajah, z njimi sodeluje na raznih prireditvah po Sloveniji. Skupaj s prijatelji nastopa na prireditvah v tujini.

S pesmijo Slovenija odkod lepote tvoje je sodelovala tudi na prireditvi: “Vse najboljše moja Slovenija!”

Rezultat dela prvih let individualne kariere je v letu 2014 izdan debitantski CD, z naslovom Brez besed. Na CD-ju je 11 pesmi, poseben dodatek so karaoke in besedila vseh pesmi. V tem jubilejnem desetem letu bo Andreja izdala nov CD s preostalimi dotlej posnetimi pesmimi. Okroglo obletnico bo skupaj z gosti, sodelavci in prijatelji proslavila s posebnim koncertom.

Andreji lahko pišete na njen elektronski naslov: and.zaljetelj@gmail.com! Če jo želite imeti na nastopu pa jo lahko pokličete na 041 382 083.

P.M.

Povezane objave

Pozor. Golob vam bo po novem obdavčil tudi večjo pasjo uto?

Černač tako zbodel Goloba, da ga je v bran morala vzeti kar predsednica Državnega zbora.

Neumnost z leve? Za Ireno Jovevo iz Svobode je najboljši slovenski politik Ivan Cankar