Prenova Glavnega trga, nič drugega, kot grozljive količine novega železja?

Kar se Zoki nauči, to Saša zna. Bi lahko rekli ob prenovi glavnega trga, kateremu roko na srce, ni ravno vsem povšeči.

Tudi Jankoviču ni prenova najbolj všeč

Vse več Mariborčanov se vedno bolj pritožuje nad podobo prenovljenega mariborskega Glavnega trga pod taktirko župana Saše Arsenoviča. Razočarani pišejo tudi na portal Požareport, pa tudi našemu portalu so se oglasili in dejali, naj objavimo  slike teh groznih luči, ki kazijo podobo samega mesta.

 

Tudi Arsenovičev učitelj (toko Požareport) Zoran Jankovič nad prenovo Glavnega trga ni bil navdušen. Ko je bil Janković nazadnje v Mariboru, 17. junija naj bi med sprehodom in pred pričami rekel Arsenoviču, da je vse čisto preveč svetlo, da se vse preveč sveti in da bi bile vsaj fuge med tlakovci lahko temne,

Kot je zapisal eden od občanov mesta: “Dvomim, da še kje v kakšnem evropskem mestu na najlepši trg v mestu namestijo grozljive količine novega železja in s tem uničijo vedute trga.”

MG


Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

Dizzy 13. 08. 2020 - 11:18
Kot je zapisal eden od občanov mesta: “Dvomim, da še kje v kakšnem evropskem mestu na najlepši trg v mestu namestijo grozljive količine novega železja in s tem uničijo vedute trga.” Popolnoma se strinjam (in verjetno še mnogi) s to ugotovitvijo.
Maria LEYDI 13. 08. 2020 - 11:38
POSEBNA PONUDBA POSOJIL Ali išcete nujno financno pomoc? vam je banka zavrnila in nimate kam iti? ne išcite vec, lahko vam pomagamo s katerim koli zneskom, ki ga morda potrebujete. vljudno nas kontaktirajte preko e-pošte z vašimi imeni, državo, znesek posojila, trajanje posojila, poklic, telefonsko številko, namen posojila? za vec informacij na : leydifinance@gmail.com https://uploads.disquscdn.com/images/156948a8f57ef192b14566f13d0cdb8e26a6120cefcae1feca3d5530f35c0c06.jpg MARIA LEYDI
Dodaj komentar