Preplah sredi TC Rudnik v Ljubljani. Z avtom zapeljal med množico ljudi

slika-. tweeter

V Ljubljani, na območju nakupovalnega središča na Rudniku, je okoli 13. ure prišlo do hude nesreče. Nesreča se je zgodila na območju priljubljenega nakupovalnega središča na Rudniku, natančneje pred trgovskim centrom E.Leclerc.

Kaj se je v bistvu zgodilo? Kot piše portal Žurnal24 je voznik avtomobila zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja zapeljal med ljudi, ki so stali v bližini kioska s hrano.  V dogodku sta bili v trčenju z vozilom glede na prva obvestila poškodovani dve osebi, ena huje, druga lažje. Njuno življenje pa ni ogroženo, so sporočili s PU Ljubljana. Vozniku vozila po podatkih policije nudijo prvo pomoč na kraju dogodka. Točnega razloga za nesrečo zaradi varstva osebnih podatkov pri policiji niso želeli razkriti.

Na licu mesta naj bi bilo prisotnih več reševalnih vozil.

 

Povezane objave

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

Narobe svet! Ko slovenski minister izda priročnik za lizanje riti za naš denar?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več