Pri Robertu Golobu naj bi skrivoma sestankovala novinarja Necenzurirano?

Portal Nova24TV objavlja nenavadno novico. Pri Robertu Golobu sta včeraj sestankovala novinarja portala Necenzurirano Primož Cirman in Vesna  Vuković.

Pri Golobu naj bi skrivoma sestankovala novinarja portala Necenzurirano

“Zgleda, da se v Solkanu, na trenutni lokaciji levičarskega polboga Goloba, začenja avdienca. Po prejetem poljubu roke, bo novi regent moral obljubiti nadaljnje plačilo za vso izkazano servilnost. Pazite, Slovenci, da boste po poklonu šli ritensko ven” je sporočila Vanda Mervič iz Nove Gorice, ki je opazila, da sta prišla v Solkan na avdienco k Robertu Golobu Odlazkova novinarja portala Necenzurirano, Primož Cirman in Vesna  Vuković. “Po poljubu roke bosta najbrž zahtevala obnovitev pogodbe dotekanja denarja,” je še zapisala.

Spomnimo. Požareport je poročal, da naj bi podjetje Vukovićeve SEE M. & C., d. o. o. v preteklosti prejelo nakazilo tudi od družbe Gen-i, in sicer v višini 103 tisoč evrov – česar v družbi Gen-i do danes še niso potrdili. Je pa sodelovanje potrdila družba Gorenje, ki je po podatkih Požareporta na isti naslov nakazala 60 tisoč evrov. Iz Erarja je razvidno, da je Gen-i podjetju SEE M. & C. nakazoval denar tudi letos – povsem možno je, da so bila ta sredstva namenjena plačilu Cirmana, ki je v Kinu Šiška vodil javno tribuno Roberta Goloba.

Informacijska pooblaščenka je tudi pozvala Gen-i, naj pokaže pogodbo o poslih z Vukovićevo, a se s tem še vedno zatika. “Pozivamo, da nam nemudoma oziroma najkasneje v roku osmih dni od prejema tega poziva pošljete morebitne dokumente, iz katerih izhajajo odgovori na vprašanja prosilke v zvezi s podjetjem SEE M. & C. in se do njih opredelite,” je na podlagi pritožbe Siol.net Gen-i pozvala informacijska pooblaščenka. V podjetju namreč niso želeli pojasniti, kako naj bi takratni predsednik uprave financiral podjetje SEEM M. & C. Informacijska pooblaščenka je Gen-i po poročanju Siola tudi pozvala k predaji pogodbe med podjetjema. Siol je pričakoval, da odgovora pred volitvami ne bodo prejeli, vendar pa ga tudi do danes – pet dni po volitvah – še vedno niso prejeli.

 

Povezane objave

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov