Privat golobovanje! Na službeno pot v Bruselj Golob vzel svoje otroke!

Robert Golob, (zajem slike)

Predsednik vlade Robert Golob je vse bolj nedorasel funkciji, ki jo opravlja. Na svojo službeno pot v Bruselj je vzel kar svoje otroke, da bodo vedeli, kaj kaj oče sploh dela?

Golob v Bruselj odšel, kot na družinski izlet?

“Funkcija predsednika vlade zahteva precejšnja prilagajanja zasebnega in službenega življenja. Zaradi številnih poti v tujino bo predsednik vlade občasno na pot vzel tudi družinske člane,” so kratko in malo sporočili iz Urada vlade za komuniciranje. Seveda so taka potovanja predsednika vlade z otroci povsem neprimerna. Poseben protokol veleva kdaj Golob na kakšno potovanje vzame s seboj tudi ženo, to pa je v bistvu vse. Otrok se na take zadeve ne vozi.

Se spominjate afere Pivec, kjer so levi mediji dobesedno zlivali gnojnico na Aleksandro Pivec, ker je na obisku v občini Piran seboj odpeljala tudi oba otroka? Se spominjate pogroma nad Pivčevo s strani televizije POP TV. Iz dneva v dan, skoraj mesec dni so opletali z jezikom in drezali v Pivčevo in otroke. Ko pa predsednik vlade Robert Golob na državniški obisk v Bruselj odpelje kar svoje otroke, pa na POP TV utihnejo, še več, zapisali članek o tem, da ministrska ekipa uživa 50-ostotno podporo. Kako socialistično.

Od Vlade Roberta Goloba bomo tudi v imenu našega portala e-maribor.si terjali odgovore. In pri njih vztrajali, dokler na vladi ne bodo pokazali vseh računov. Od predsednika vlade Zahtevamo, da nam predoči koliko je plačal za vožnjo otrok z letalom, koliko za nastanitev otrok in koliko za hrano. Koliko časa so bili v tujini, v katerem hotelu so spali in koliko sob so zasedli, ter koliko za njih plačali. 

Več o Golobovem obisku v Bruslju skupaj z otroci, bomo pisali jutri, ko bo več razkril tudi Požareport.

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

mona lisa 28. 06. 2022 - 6:41
Ni problema davkoplačevalci častimo. Predlagam Golobu da na izlete v Bruselj vzame vso razširjeno familijo, ljubico in morda še kakšno domačo živa. Saj pot v Bruselj so zanj izleti ker tako ali tako tam od njega ni nobene koristi. Naj se vidi raskoš po Golobova medtem ko narod vedno bolj stiska pasove. Ta tič je res za odstrel.
ORBAN JANEZ 29. 06. 2022 - 9:12
TI ŠE ZASE NIMAŠ BOŠ PA DRUGE CASTIL.
Dodaj komentar