Protestnikov vse manj, Janull pa ponovno zbiral denar za kazni! Twitter in Facebook odzivi!

Minil je še en petek, ko se brezdelneži in jamrači odpravijo v center mesta in kolesarijo. Tokrat se jih je zbralo še manj. Tisti, ki še vedno vztraja pa je Jaša Janull, kateremu je danes sporočilo poslal tudi Zmago Jelinčič.

Zvodeneli protesti pod imenom “Smrt kontejnarjem”

Zmago Jelinčič je danes pred protestom s poročilom ošvrknil Jašo Jenulla: “Jaša Jenull je rekel, da se izseli iz Slovenije, če vlada do septembra ne pade. Naredili bomo vse, da bo obstala,” je Zmago Jelinčič Plemeniti napisal na svojem twitter profilu.

Sicer pa so se tudi danes zbrali levičarski brezdelneži in skupaaj spet malo kolesarili, povedali kakšno na račun vlade, Jaša Janull, pa je spet predstavil svojega prašička, kamor se stekajo denarna sredstva za njegove kazni.

Levičarskih mediji POP TV,  RTV SIOL in še nekateri so tudi tokrat močno pretiravali pri številki udeležencev protesta. Baje naj bi bilo 1500 ljudi.




Aktivirali so se tudi , od volivcev vedno pozabljeni Pirati. Očitno počasi zmanjkuje idej, kdo bi se protestom še pridružil.

Tokrat na trgu republike nista samevala gale in Zlatko. Prav nobenega ni bilo tam!

Zvodeneli protesti, s katerim so levičarji danes hoteli pokazati, da politiki uživajo na dopustu počasi tonejo v pozabo. Današnji shod je potekal pod naslovom: “Smrt kontejnerjem,” pa karkoli to že pomeni.

MG


Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

4 komentarji

Jože Bulc 8. 08. 2020 - 5:08
ČIVK Janez Janša@JJansaSDSRT @Demokracija1: Hojs zahteva revizijo že zaključenih kriminalističnih preiskav - le kaj tako skrbi levičarje, da so se zaradi tega tako v…6 hours ago Janša zahtevaj revizijo krim. preiskave zadeve PATRIA, da se boš pogledal v ogledalo. Potem se še enkrat zahvali takratnemu US, 1. Vodja opozicije ne sme biti v zaporu, kaj bo svet rekel 2. US je dvignilo nivo dokazovanja za primer Patria.....
Jože Bulc 8. 08. 2020 - 5:11
ČIVK Janez Janša@JJansaSDSRT @bmz9453: Kot rečeno, policija je integralni del izvršilne veje oblasti ...6 hours ago.. Samo ne sledijo politiki, v tem je vsa veličina policije. Čudno, da Gorenak še ni Janši nabavil imen kriminalistov, ki so obdelovali PATRIO, se pa Vinko oglaša na zapise bedaka in povzema šovinistova sporočila, ki so mu všeč.
Janko Pirnat 8. 08. 2020 - 10:37
Duhovni nasledniki povojnih krvnikov - levičarji, se nikakor ne morejo izviti iz spirale groženj s smrtjo.
Anton Domžalski 8. 08. 2020 - 12:40
A rumeni fašisti so pa vzeli dopust?
Dodaj komentar