Razkrivamo, kdo je strelec, ki je v Kopru včeraj ustrelil hči!

zločin v Kopru, slika Primorska24

Včeraj popoldan se je v Kopru zgodila nepojmljiva družinska tragedija. Policiste je poklical občan in povedal, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke.

Uradna govorka Policijske uprave Koper Anita Leskovec je sporočila, da je ob 13.37 na OKC poklical občan in sporočil, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke. »Policisti so na kraju dogodka našli dve poškodovani osebi in strelno orožje. Moški, star 79 let, je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, iz katere so nas pozneje obvestili, da je zaradi strelnih poškodb umrl. Osemindvajsetletna ženska, njegova hči, je bila prav tako odpeljana v bolnišnico in je huje poškodovana in ni več v smrtni nevarnosti.

Po  neuradnih portala Primorska24, naj bi pred stanovanjem oziroma na hodniku v šestem nadstropju streljal 79-letni Dušan Bakan, ki se je pred kakšnimi osmimi tedni iz Švice preselil v Koper. Hči naj bi namreč včeraj popoldan k 79-letnemu očetu na obisk pripeljala svojega partnerja iz Bosne. 

 Fanta v trenutku streljanja, neuradno ni bilo na kraju. Ni še znano, kakšen motiv je imel oče, da je zagrešil tako grozljivo dejanje. Hčerko naj bi ustrelil v predel obraza, sebe pa v vrat oziroma v glavo.

 

 

Povezane objave

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

Blamaža na RTV Slovenija. Poglejte si, kaj si je dovolil voditelj!

Kako naj bi se Musarjeva z zvijačo izognila plačilu prispevkov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več