RAZKRIVAMO! Spoznajte kdo je (v resnici) Rihard Knafelj, “strokovnjak” nacionalne TV za respiratorje?

slika je naključna

LMŠ-jev “podtaknjenec”, strokovnjak za vse kar ni desno in za vse kar ni Janša, tako bi lahko dejali za “poznavalca” respiratorjev Riharda Knaflja.

Rihard Knafelj, ljubitelj vsega, kar je levo

O Rihardu Knaflju je tekla beseda že dan poprej. Marjan Šarec je zatrdil da on z LMŠ nima nič. Mogoče direktno z LMŠ-jem res ne, a prav ta Rihard je v Šarčevih časih sodeloval pri odločanju o primernosti podjetja RAM 2 in drugih za nabave opreme na ministrstvu za zdravje. Prav ta Rihard, ki ga Šarec očitno ne pozna, je v preteklosti v medijih veljal za enega ključnih sodelavcev LMŠ Marjana Šarca za področje zdravstva. Po zadnjih volitvah so ga mediji omenjali celo kot možnega ministra za zdravje.

Sicer pa so snovalci oddaje Tarča tega “strokovnjaka” Knaflja, pripeljali v Tarčo in želeli poskrbeti za čim večjo škodo Vladi. Med drugim je v oddaji “strokovnjak” Knafelj podal oceno, da ventilatorji Siriusmed R30, ki so jih dobavili v podjetju Geneplanet niso primerni za predihavanje bolnikov, ki potrebujejo nadzorovano predihavanje zaradi okužbe z novim koronavirusom, kar pa seveda ne drži, saj je to zanikal minister Počivalšek kot tudi direktor podjetja Geneplanet Marko Bitenc.

No ampak pojdimo naprej. Kdo je ta “znani” strokovnjak Knafelj, ki z LMŠ-jem nima nič? Z LMŠ-jem verjetno res ne, zagotovo pa ima z Levico. Odgovor nam razkriva kar njegov facebook profil in vidimo kam pes taco moli.

Ko Tarči zmanjka argumentov za napade na Vlado Republike Slovenije pripeljejo nekega levičarskega “strokovnjaka” ki preko družbenih omrežij žali predsednika Vlade Janeza Janšo z Adolfom. Res strokovno nacionalka!

MG


Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

1 komentar

Viktor Hribar 31. 08. 2020 - 13:46
Rihard Knafelj je reinkarnacija Dr. Mengeleja!
Dodaj komentar