Razvpito novinarko Eugenijo Carl naj bi nekdo zasledoval. Baje je spet kriv Janša?

Eugenija Carl, zajem slike

Razvpita levičarske novinarka z obale, se je očitno nekomu pošteno zamerila. Nekdo naj bi namreč spravil nad njen avto in ga poškodoval. 

Levičarska novinarka, regionalnega centra Koper-Capodistria, ki za vsako stvar, kar gre v državi narobe  obtožuje Janeza Janšo, verjetno ga ponoči celo sanja?  “Nekdo se zdaj že vsako noč znaša nad mojim avtom. Včeraj zjutraj me je pričakal odlomljen brisalec, sinoči sem namenoma parkirala pod kamero, pa ga/jo/ jih vseeno ni ustavilo,” se je Carlova potožila na družabnem omrežju Facebook.

Uboga Carlova, še o obtožbah o zasledovanju, ni mogla brez Janše. Potožila je, da ima težave z neznano žensko, ki je novinarki celo sledila. “V nedeljo me je neka ženska z očitnimi hudimi težavami in ki živi v moji okolici, že drugič “psihirala” na cesti. Poleti je hodila za mano in sikala nekaj o Janezu Janši, sojenju in mi izrekla vse živo. V nedeljo pa, da sem pokvarjenka, ki se okorišča z denarjem in nepremičninami ubogih ljudi, s tem, da mi je uvodoma prišla za hrbet in zakričala BU,« pravi Carlova.

Kot so navajeni, bo policija na to takoj reagirala, kot v primerih Nika Kovač in sežigu mavrične zastave?

Povezane objave

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

Vučić žalil Slovence, da so odvratni, Jankoviću pa skočil v objem!

10 komentarjev

Dieta 13. 12. 2023 - 3:56
Če je "novinar" kreten, potem članekk ne more biti boljši od njega.
Dado 13. 12. 2023 - 4:50
Če se potem strinjaš s tako akcijo, bi potem morala soba v kateri nastaja ta portal, tudi biti uničena do tal... In ne, jaz nisem za to, ampak samo za primerjavo...
Dieta 13. 12. 2023 - 5:05
Naslov si preberi.....
Darinka 13. 12. 2023 - 6:31
Neka ženska, ki jo že od poletja nadleguje ? Kriv bi naj bil pa JJ? Si bo pa potrebno kaj drugega izmislit za blatenje JJ.
roco 14. 12. 2023 - 6:42
Stara odslužena družbeno-politična podgana ima težave, ljudje jih imajo dovolj in so ji začeli sikati okoli glave... pravilno! Naj malo občuti kaj je to pritisk!
karies 14. 12. 2023 - 7:32
raje naj obisce psihiatra, saj je zbolela za levicarski sindrom sovrastva in preganjavice do JJ
Oliva 14. 12. 2023 - 18:33
Tako je, če konzumiraš preveč, posledice so prividi. Takšni ljudje postanejo nevarni za okolico.
Manc Manx 15. 12. 2023 - 4:12
Dej ne prbiji podgana levičarske retardirana.Spet JJ kriv pa kdo vam se verjame nobeden niti lastna matka ne.Si boste pa morali zmisliti kaj drugega.Stvar je pa v tem da vam nihče ne verjame vec nic.Najboljse da gre ta levičarska podgana na psihiatrijo.Ta se sanja JJ po moje ma se mokre sanje.Pa se nekaj jbm JJ podgana rerardirana dej spizdite ze no ze ko vas vidim mi gre na bruhanje.Dej zmislite si kaj drugega no.Aj mrsss
janez krstnik 15. 12. 2023 - 6:29
Tile sdsovi portali spsihirajo ljudi, ki potem nadlegujejo tiste, ki so v sporu z sds ali jj! Pravzaprav ni kriv jj direktno, ampak zato, ker dopušča širjenje sovraštva na teh 2000+ sds portalih!!!
Amerikanc 19. 12. 2023 - 11:52
Bu - tara !
Dodaj komentar