Reporter skušal podtakniti novo afero! Janša jim odgovarja LAŽETE!

V poletnih mesecih, ko imajo novinarji manj dela, kot običajno, se je levemu pljuvalniku po vladi Janeza Janše očitno spet kolcalo po novi aferi. Seveda ponovno nepreverjeno.

REPORTER Z NOVO LAŽJO NAD PREDSEDNIKA VLADE

Levičarski portal, kateremu se večkrat zatakne tudi ob besedi e-maribor, Reporter, se je za svoje bralce izmislil pomenljiv naslov “Neuradno: Janša naj bi naročil hišne preiskave zoper svoje domnevne največje politične nasprotnike!” 

Tako so na Reporterju, ki se ne more pohvaliti s kakšnim zavidljivim ogledom njihovega levega pljuvalnika, očitno morali ustvariti novo afero in so zapisali: “Iz zanesljivih virov smo zvedeli, da naj bi premier Janez Janša pred dvema tednoma notranjemu ministru Alešu Hojsu in generalnemu direktorju policije Antonu Olaju naročil, naj izvedejo hišne preiskave proti njegovim domnevnim največjim nasprotnikom. Tako naj bi bili po naših podatkih v kratkem sproženi ustrezni policijski postopki zoper odvetniško družbo Čeferin, proti predsedniku računskega sodišča Tomažu Veselu, proti medijskemu lastniku Martinu Odlazku ter proti nekdanjemu državnemu sekretarju za nacionalno varnost in nekdanjemu direktorju Sove Damirju Črnčecu.

Zadeva seveda ne pije vode in je še ena laž, ki jo zaradi branosti in prilivanja olja na ogenj, hočejo sproducirati mediji, ki so blizu levice. Na takšno zavajanje in laži se je že oglasil predsednik vlade Janez Janša in podtaknjeno afero odločno ZANIKAL!

To bi bilo isto, kot, če mi si mi izmislili afero in zapisali: “Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da portal Reporter upravlja in piše za njega laži kar Damir Črnčec?” Kar sicer nebi bilo niti malo čudno. A avtor lažnega prispevka Igor Kršinar že ve kdo mu je ta članek naročil.

Kakorkoli že “nabijalci” megle, laž ima tudi za vas kratke noge!

P.M.

Povezane objave

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!

Stavka na Upravnih enotah se zaostruje. Od 15. maja bodo stavkali vsak dan!