Robert Golob si še vedno ne upa na Planet TV. Bi pa rad postal premier?

slika, fotomontaža

Na Planet TV je potekalo še eno TV soočenje z naslovom: “Slovenija izbira!” Tudi tokrat pa se soočenja ni udeležil Robert Golob, ki očitno nima nič pametnega za povedati, razen da sanja o zmagi na volitvah.

Golob se je ustrašil še enega soočenja na Planet TV

“Za Goloba očitno ni težava, da nekdo izkorišča ženske in da je v latentnih koruptivnih postopkih. Gre za to, da ga podpre nekdo, ki ima dovolj veliko volilno bazo,” je v današnji oddaji Slovenija izbira povezovanje Roberta Goloba in Zorana Jankovića komentiral minister za notranje zadeve Aleš Hojs (SDS) in dodal, da je bil šokiran, ko je danes na našem portalu prebral doslej prikrit uradni zaznamek o Jankovićevi zadevi farmacevtka. Janković je primer, zaradi katerega slovenska javnost ne zaupa v sodno vejo oblasti, je dodal Jožef Horvat (NSi). Spregovorili so tudi o drugih odmevnih sodnih primerih v Sloveniji in o zaupanju Slovencev v sodnike, pa tudi o njihovi “nepristranskosti.”

Da so taka dejanja, kot je primer Jankovič in farmacevtka,  vredna obsodbe, je poudaril celo Matjaž Nemec (SD), a njemu se zdi, bolj, kot afera Jankoviča s farmacevtko, bolj problematično to, da v Sloveniji  “uhajajo informacije s sodišč. To se dogaja pri Jankoviću in pri Janši.”

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?