Rošade na Iskratelu! Bo brez službe ostal tudi Erjavec?

Karel Erjavec, slika, družbena omrežja

Željko Puljić je (bil) tisti direktor, ki je po letošnji padli konstruktivni nezaupnici koalicije KUL na Iskratelu zaposlil spornega povratnika na politično sceno, Karla Erjavca.

Karl Erjavec trepeta za službo?

Kaj Erjavec konkretno dela na Iskratelu, v bistvu ve le on sam. Bil pa naj bi svetovalec uprave, kjer pa se dogajajo rošade. Avstrijci so namreč čez noč odslovili direktorja uprave Puljiča, piše Požareport. To je tisti Puljič, ki je Erjavca po sramoti v državnem zboru tudi zaposlil.

Puljić in Erjavec veljata sicer za dolgoletna zaupnika, Puljić je bil med drugim večni kandidat stranke DeSUS za vse mogoče nadzorniške funkcije v državnih podjetjih ali (para)državnih skladih, Karl, pa mu je kot zunanji in obrambni minister odpiral vrata vzhodnih držav, pri Puljiću (na Iskratelu) naj bi se dobili tudi takrat, ko je Erjavec rušil Aleksandro Pivec.  Piše Požareport

Očitno je vsega lepega enkrat konec in morebiti tudi Erjavec lahko pričakuje odpoved. Se zato tako modro suče okoli Tanje Fajon?

No, Iskratel je pred nedavnim zapustil tudi  Luka Steiner, danes novi predsednik uprave Športne loterije in igre na srečo, a ne zato, ker bi ga zamenjali Avstrijci, ampak baje zato, ker se z Erjavcem, ni dalo več delati.

P.M.

Povezane objave

Ustavno sodišče je dolgo pacalo, na koncu pa povedalo: “Janša je nedolžen!”

Golob nad svojega tovariša Kučana. Marta Kos brez podpore SD

Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

1 komentar

Bogdan Kranjc 18. 10. 2021 - 11:01
Korle nazaj v DESUS PONUDI VSAJ 900EVROV POKOJNINE ŠE JURJA NISI ZRIHTU
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več